Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fakt?

, 3. 12. 2016 15:31

Ona tam fakt prodává, nebo ji tam vystavují?
Celou dobu nás v Nupakách šmírovala a teď ji tam chodí každý pozorovat. Půjdu se podívat. :D

žebrota ve stánku

zen, 2. 12. 2016 18:14

U stánků na levnou krásu,
postávám a směju se času,
koukám na babu, co se marně snaží.

Hamburgerů pár a pár tahů z coly,
za chvilku uteče den a ne ona z cely,
neumí žít a všem je jenom pro smích.

U stánků na levnou krásu
postávám a ze slov a hlasů poznávám tu vypasenou ředitelku
jak málo stačilo a musela o dům dál.

Jen zahlídla práci – má na duši vrásky,
tak málo je, tak málo ji zbývá
jak ráda je když alespoň drobné posbírá.

spadla klec

, 29. 11. 2016 22:04

Nejen autor, ale i všichni přispěvatelé, kteří na vlastní kůži poznali zákeřné a perverzní praktiky,patologické lhářky a podvodnice, recidivistky Ladislavy Hrubešové - Maťhové - Novotné, moc dobře vědí, o čem mluví.

je nej

posilovna, 29. 11. 2016 17:58

tyto stránky mi byli doporučeny , at si je přečtu. Je to strašné co se děje v dnešním světě tolik zla . Pevně věřím a jsem přesvědčen, že autor těch to stránek ví o čem mluví. Znám ho a vím, že je čestný a tomu pevně věřím. drž se mám tě ...

hledáme korunky kde to jen jde

Hujer meteleskumbleskum, 20. 11. 2016 18:08

Hledám někoho, kdo mi zprostředkuje jednorázový prodej diagnostického zdravotnického přístroje v zahraničí, na státě nezáleží. Od zadání inzerátů, až po zprostředkování kontaktu. Jednorázová provize 50000,-Kč! Pište na e-mail: rituska63@seznam.cz.
50 000 Kč

Re: hledáme korunky kde to jen jde

Václav, 21. 11. 2016 21:53

Volný překlad:
Hledám troubu, který mě zbaví podvodného přístroje, který v celé ČR nikdo nechce. Ten podvod už je tak profláknutý, že se nikde nechytám. Zdroje vyschli a vzhledem k blížícímu se soudnímu jednání budu potřebovat hóóódně korunek.
Jsem ve velké říťušce. V tak velké, že se tam vejdu i se svou gigařití.

;-)

zen, 17. 11. 2016 16:39

Pomsta je pokrm, který je nejlépe podávat za studena.

a takhle to nějak začalo. jedno z mnoha. :-)

dobrá pečovatelka, 13. 11. 2016 15:32

Vážená paní/Vážený pane,
Kancelář veřejného ochránce práv přijala a zaevidovala Vaše podání s těmito
základními údaji:

Datum podání: 10.11.2014 10:03:42
Předmět obsahu zprávy: info Nupaky
Datum zaevidování: 10.11.2014 10:09:48
Vaše evidenční údaje: dobrapecovatelka@seznam.cz,

Vaše podání bylo přijato bez elektronického podpisu.

S pozdravem Kancelář veřejného ochránce práv.

kumulace maťhů = kumulace sviňáren

Václav, 7. 11. 2016 20:03

Naprosto souhlasím. Když nastoupil na post provozního ten titulovaný idiot, tak si to Titanic Maťhausen namířil přímo ke dnu. Prostě posral co mohl a jediné co předvedl, bylo, že nerozumí vůbec ničemu. Rozkrádal vybavení domova, potraviny i pleny seniorů. Obtěžoval sociální pracovnici, pečovatelky i recepční. Všem se hnusil.
Patří mu poděkování za to, že urychlil agonii zařízení. Nebylo to poprvé.

ach ty náhody

játamtakybyl, 7. 11. 2016 6:22

Máte naprostou pravdu,takovýto ,,zástup" náhod se naposledy stával,když si vlivní a důležití a hlavně dobře situovaní naši spoluobčané pořizovali v době dávno i nedávno minulé registrační značky na svoje fára.Na parkovišti při jednom sjezdu ODS napočítali hned několik takových vozů se značkami typu samá jednička,sedmička apod.No a když se politiků-majitelů vozů zeptali,jak se k takovému číslu dopracovali,tak shodně odpovídali,že to byla náhoda a zrovna jak na potvoru na ně takovéhle číslo v registru vyšlo.
Z toho vyplívá,že několikanásobné náhody se sice dějí,ale musíme jim hodně napomoci.
A nutno podotknout,že námi všemi milovaná rodinka opravdu udělala maximum pro to,aby se ty scénáře osudů zařízení pro seniory moc neměnily a nikdy se ze svých chyb nepoučili.
No je vidět,že se paní režisérka vyzná,jednu z hlavních postav své komedie v podání dcerušky vybrala velmi trefně.Slečna sice neměla požadované vzdělání,ale o to více horlivosti v donášení,pomlouvání a povyšování se nad ostatní předvedla.S produkcí byl trochu problém,pan Bernard nemohl,neb byl okraden a odejit a tak to narychlo vzal Maťha.No a to byl zlatý tah,tenhle tupolev se opravdu předvedl v tom nejlepším světle a měl velký podíl na tom,že jen svou přítomností v zařízení působil na úředníky jak červený hadr na býka.O úspěchu nemohlo být pochyb.
Tak pokud by někdo chtěl v životě sehrát něco podobného,víte kam se obrátit!

stop hyenám!

dos., 6. 11. 2016 10:13

stále je potřeba hlídat, aby takový šmejdi jako je tato zvrhlá rodinka, neškodili svému okolí. senioři jsou pro tuto pakáž lehkou kořistí.
přeji těmto hyenám, aby se jim na stará kolena dostalo stejné péče, jakou ,,dopřávali" těm, o které se měli starat a ne okrádat.

I já si vzpomenu

játamtakybyl, 5. 11. 2016 20:54

Jojo,již uběhl rok od okamžiku,kdy naposledy plyn syčel z trouby ven v Nupakách.Je to taková nostalgická vzpomínka,prožili jsme tam dost hezkých chvil,ale bohužel těch hnusných bylo také dost.
Všichni podnikatelé se snaží svůj pracovní kolektiv utužovat a tmelit,ovšem ta,která žila s Bernardem,současně chodila s Mužíkem a byla provdaná za Maťhu a hrála si na všemocnou,neomylnou a zaměstnanci milovanou ředitelku, se snažila o pravý opak.Neváhala použít ty nejsprostší a nejubožejší metody,mimo jiné např. kamery s odposlechem nebo třeba monitorování počítačů svých spolupracovníků.
Neštítila se naprosto ničeho,dotáhla si do zařízení zbytek své rodinky,dceruška jí ve šmírování a pomlouvání snad ještě předčila a její v té době ještě zákonný manžel,sebestředný a samolibý zapáchající tupoun s titulem inženýr a líný jako veš byli spolehlivou zárukou toho,že zařízení se tak jako Líchovy nebo Tuchlovice bude poroučet do propadliště dějin.
Myslíte si,že tohle byla náhoda?Že by se třikrát za sebou opakovala ta stejná náhoda,tomu snad nemůže věřit ani ten největší naivka.
Tak si zavzpomínejte a nezapomeňte!

kdo s čím zachází, s tím také schází

zen, 5. 11. 2016 13:10

Vážení přátelé,
je tady první výročí konce Nupak. Konce špatné péče o seniory, špatných pracovních podmínek, špehování zaměstnanců, okrádání klientů, jejich rodin, státu a podnikatelských subjektů.
Po odchodu pana Bernarda, začala pod vedením velké řiti, klesat úroveň zařízení ve všech směrech. Několika zaměstnancům nebyl osud klientů lhostejný a rozhodli se informovat všechny dotčené úřady. Následně poskytli důležité svědectví, které vedlo nejen k uzavření domova, ale i k zahájení vyšetřování a obvinění velké řiti a to z několika trestních činů. Velká řiť se marně snaží tyto svědectví zpochybnit a svědky zastrašit. Ale její konání je úsměvné. Každému je jasné, že od imaginární řiťitelky, imaginární anglické firmy, s imaginární haldou právníků, nic nehrozí.
Naopak se z této komické figurky, stal odstrašující příklad, jak péče o seniory rozhodně nemá vypadat. Povedlo se to!
Myslíte, že ji někdy dojde, jak se to mohlo stát?
A dojde ji, co se s ní děje teď............?

zdravím

eva, 30. 10. 2016 18:26

Informovanost, o této povedené rodince, je tak rozšířena, že když si na webové stránce ombudsmanky www.ochrance.cz zadáte do vyhledávání ,,Maťhová", tak hned vypadne info.
Na dalších stránkách státní správy, je to podobné.
A to jsou veřejné informace. Dokážu si představit, jak to vypadá na neveřejných informačních kanálech, které si mezi sebou úřady posílají. Vím jak to funguje.
Nemějte obavy, rodinku nespouštějí ze zřetele.

lepší už to nebude Laděno!

Václav, 30. 10. 2016 9:34

Řiťuška je v řiti. :-D :-D

Tady byla nahozena udička,ale kapřík nezabral.Ach jo.

Hujer meteleskumbleskum, 29. 10. 2016 12:32


Odpovědět
Re: Jsem makléř investor a soukromé půjčky věřitelem.

Datum: 03.05.2015 | Vložil: Ladislava Novotná

Dobrý den, zaujala mne Vaše nabídka. Hledáme investora pro již rozjetý projekt v oblasti služeb. Jedná se o koupi stávající nemovitosti a investici do rozšíření. Návratnost jistá, vyhledávaná služba. Pail: Prosím o kontakt na soukromý e-mail: rituska63@seznam.cz Děkuji

Více zde: http://www.investora.cz/hledam-projekt-k-investovani/discussioncbm_808356/240/

Re: Tady byla nahozena udička,ale kapřík nezabral.Ach jo.

dos., 29. 10. 2016 22:24

od kdy se rozjetý prdeli říká rozjetý projekt?
to je to jediný co má rozjetý. a pořádně.

nejsem v tom sám

zen, 29. 10. 2016 21:42

Je důležité ji stále sledovat a včas upozornit úřady. Já osobně nelituji peněz na zaplacení služeb detektivní kanceláře, jako například při zjištění jejího bydliště. Občas zaplatím sledovačku, kde se vyskytuje a co chystá. Vše hned předávám vyšetřovateli. Ten už ví co s tím. ;-)

rituska63 shání dalšího troubu na financování,ta nikdy makat nebude

Hujer meteleskumbleskum, 29. 10. 2016 12:20

Jsme soukromí investoři / investiční společnost / investor / osoba s volným kapitálem a hledám projekt k investování - chci zhodnotit své volné finance, odkoupit obchodní podíl nebo celou firmu, případně se zapojit do řízení firmy či vedení projektu. Nabízím kapitál, know-how, zkušenosti atd.

Více zde: http://www.investora.cz/hledam-projekt-k-investovani/discussioncbm_808356/230/

sháníme prachy kde můžeme

rv, 29. 10. 2016 12:09

Škoda jen,že ten krám neumí rozpoznat parazity kolem nás,to bych si ho hnedle opatřil.
A Laděnka tam píše,že to prodává z důvodu dlouhodobé pracovní stáže v zahraničí-to se tak asi teď říká kriminálu?
A nebo,že by jí ten její anglický podfuk povolal do svých služeb,třeba potřebují pro tu svou armádu právníků,co nám všem ukážou,nějakou vůdčí osobnost?


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »