Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: přáníčko

Dobrá pečovatelka, 24. 12. 2016 23:09

Ano, nesmí se zapomenout na všechny, jejich životy má sebranka Maťhů na svědomí. A nejen v Nupakách, ale i ve všech zařízeních, které maťhovská pakáž provozovala. Jsou důkazem, že se jejich ,,péče" nedá přežít.

Vám, pane Bernarde, přeji klidné vánoční svátky a hodně zdraví v novém roce 2017.

P.S. To je klid a pohoda, když jsme se těch sviní zbavili. ;)

Re: přáníčko

zen, 24. 12. 2016 23:59

Hodně štěstí a spokojenosti v novém roce, vážený pane Bernarde.

Re: přáníčko

dos, 25. 12. 2016 10:45

děkuji vám pane bernarde za to co jste pro nás zaměstnance a hlavně klienty domova dokázal vybudovat. i přesto, že vás maťhová celou dobu okrádala.
ať se vám v novém roce vše daří.
a ostatním přeji, aby potkávali více lidí, jako jste vy.

Re: přáníčko

rituska63, 25. 12. 2016 16:23

Zdravím pane Bernarde!
Vzpomínám na vás v dobrém, narozdíl od té prdelaté madam.
Proto vám a ne jí, přeji hodně klidu a pohody v novém roce.

Re: přáníčko

eva, 27. 12. 2016 9:43

pane bernarde mějte se v novém roce 2017 hezky. máme vás rádi.

přáníčko pro svini maťhovou

ela, 25. 12. 2016 17:44

Příjemné vánoční chvíle při hašení stromku, smažení leklého kapra, průjmu ze salátu a na nový rok ať má po zásahu petardou, v nemocnici stejně smrtelnou péči, jakou poskytovala ona v nupakách.

Re: přáníčko pro svini maťhovou

, 25. 12. 2016 19:36

Maťhovka zapálila rachejtli, ozvala se rána, s natrženou prdeli, nedožije rána. Doktoři se radili, k smrti jenom krok, pak ji prdel zašili - ať má zkurvený celý nový rok!

pozdrav skoro všem I.

Václav, 16. 12. 2016 20:17

Občas si také zavzpomínám na Nupaky.
Hlavně na období, kdy domovu šéfoval pan Bernard. Dlouho jsem neviděl někoho, komu jde na prvním místě o spokojenost těch druhých, klientů a zaměstnanců a až pak pomýšlí na svoje potřeby. Bylo to období, kdy jsem se do práce těšil. Na druhou stranu jsem se tam setkal s osobou, která ztělesňuje snad všechny záporné vlastnosti.
Ladislava Hrubešová-Maťhová-Novotná.........
Patologická lhářka, která se neustále snažila rozvracet kolektiv zaměstnanců. Nesnesla, když se někdo s někým přátelil. Záviděla a snažila se tyto dobré vztahy všemožně překazit. Například vymýšlením a šířením lživých pomluv, což jsem od ní zažil na vlastní kůži. Maťhová nalhávala panu Bernardovi, že si k ní chodí pečovatelky stěžovat na jeho přítomnost na ubytovně, protože tato přátelství u ní vyvolávala žárlivost. Žárlila na obyčejné přátelství, která ona těžko někdy pozná. Respekt, úctu a přátelství si nevynutí a o lásce mluvit v její souvislosti je zbytečné.
Tím, že si zaměstnanci zorganizovali společnou akci a jí nepozvali, bylo něco tak nepředstavitelného, že se s tím nedokázala vyrovnat. Co si o ní zaměstnanci myslí, pochopila i ona.  Akce, kterou její dcera závistivě pozorovala z poza popelnic s plenami. I když ji nakonec přemohla zvědavost a dala přednost zábavě, před péčí o klienty. Druhý den vyřvávala, že jim matka ukáže, že je jejich chlebodárce, že je živí, a podobně primitivní hesla. Zvláštní, že takhle nevyřvávala s plnou hubou při grilovačce. Její neustála touha po úžasném životě, ji vedla k neustálému vymýšlení. Buď jak ji kdo obdivuje, nebo že si z kontrol nic nedělá, nebo naivně popisovala změnu destinace dovolené. Po krádeži firmy pana Bernarda, nastal v domově rychlý úpadek ve všech směrech. Korunovala to zaměstnáním svého ex na pozici provozního. Do té doby jsem nevěděl, že se tituly udělují i idiotům (přezdívka debil).
Už nic nebránilo tomu, aby se u Maťhové naplno projevily všechny vlastnosti. Touha po moci, příčiny své neschopnosti svádět na druhé, chorobná zvědavost, závist, zastrašování, lenost, známky hysterie (doporučuji vyhledat si definici), známky toxické psychózy. Neustálá přetvářka, takže už neví co je realita. K tomu obvykle přispívá nadměrné hraní počítačových her, ve spojení s nekvalitní stravou z fasfoodů a nekontrolovatelná konzumace léků. Stačilo ji chvilku poslouchat při jejich proslovech na schůzích a hned každý věděl že je zcela mimo. Protichůdná nařízení a zcela nesmyslná rozhodnutí vyvolávala jen posměšky. Důsledkem jejího chování, bylo, že se drtivá většina postavila na stranu pana Bernarda. Po jeho odchodu nastal doslova úprk zaměstnanců. Tím, že začali podávat výpovědi dali opět najevo, že mají svou hrdost a někoho takového nebudou podporovat. Kdo mohl, upozornil úřady, varoval rodiny klientů, nebo rovnou podal trestní oznámení. Zaměstnanci si navzájem sháněli pracovní místa a umístění pro klienty. Došlo k tomu, z čeho měla Maťhová obavy. Všichni se pro ní spikli. Tak dlouho měla ten pocit, až se to stalo. Je si tak jista svou dokonalostí, že když ji jeden ze zaměstnanců řekl, co si o ní většina myslela, zcela ji to paralyzovalo.

pozdrav skoro všem II.

Václav, 16. 12. 2016 20:18

Pan Bernard se mohl radovat, že došlo na jeho slova, o neschopnosti Maťhů. Místo toho u něj převládala starost a zodpovědnost o klienty a zaměstnance. Přesně to, co by jste u Maťhové marně očekávali. Jejím hlavním zájmem bylo všechny jen okrást. Když byla v koncích, začala zastrašovat. Takové osobě je nejlepší dát najevo, že se jí nebojíte. Je to jen směšná osoba, hodna posměchu. To se ukázalo při policejním zákroku, kdy se při její hrané nevolnosti (vozembouch), dobře bavili zaměstnanci, policisté, úředníci i záchranáři. Prý takové trapné scény moc dobře znají. Proto jsme se s panem Bernardem bavili vymýšlením celé řady fabulací a reakcemi Maťhové. Fakt sranda pozorovat, jak obdivovatelka nevkusu neví co je pravda a co ne. Když si Maťhová dotáhla do Nupak Mužíka, tak na něm přesně demonstrovala svůj vztah k lidem. Měla ho jak otroka (proto přezdívky, podržtaška, subik, čoklík), který bezradně pobíhal po domově, nebo nervózně postával před dvěřmi kanceláře a čekal na pokyny. Před zaměstnanci ho Maťhová pomlouvala a mluvila s pohrdáním. Svedla na něj i svůj komický pád na schodech. To jí dělalo dobře. To že se Maťhová snaží živit poctivou prací (to „poctivou,“ musí být pro ni až spalující), znamená, že stát zpřísnil život vyžírek. A to je dobrá zpráva pro nás všechny. Spratka Catinku nemá cenu nějak hodnotit. Maťhová s Maťhou nemohli vychovat nic jiného, než svůj otisk.
Vám všem ostatním přeji veselé Vánoce, ať vidíte zlaté prasátko a v novém roce, žádnou svini.

žena za pultem je fikce

játamtakybyl, 11. 12. 2016 20:20

Prima storry,jen si myslím,že dotyčná vládkyně zla nemůže být ,,ženou za pultem",leda tak před pultem.Za pult by se totiž pravděpodobně nevešla.

Re: žena za pultem je fikce

dobrá pečovatelka, 11. 12. 2016 20:54

Ani před pultem. Nebylo by vidět zboží.
Ani pod pultem. Tam by se nevešla.
Možná, by se mohla vznášet nad pultem, jako vzducholoď. Kdyby blbost nadnášela.

pozdrav ,,ženě za pultem"

Jaroslav, 11. 12. 2016 16:21



Zdravím Vás,všechny bývalé spolupracovníky a i lidičky,kteří byli s Nupakami nějak spojeni a nebo sem chodí jen tak ,,na čumendu“.
Uplynulo už opravdu dost času,co jsem ,,byl odejit“ ze ,,svého“ zařízení.A o trochu méně času,než se potom definitivně zavřely dveře zařízení v Nupakách.Je mi to opravdu moc líto a rád na ty časy vzpomínám.I když ta,díky které vznikly tyto stránky dělala maximum pro to,aby nebyl v zařízení žádný kolektiv,zaměstnanci se nedružili,ale donášeli na sebe a podíleli se na šílené šmírovací a nenávistné kampani,přeci jen se tam našlo pár lidí,kteří se s tím nechtěli smířit.
Jen vzpomeňte na ,,grilpárty“ na zahradě u ubytovny a na ten cirkus,který potom madam předvedla.
Nutno podotknout,že jí zdatně sekundovala její vykutálená dceruška,opravdu věrná kopie svých rodičů,to se nedá popřít.Dokonce tehdy chtěla zaplatit pronájem té zahrady,protože jí až do nebe vytočilo,že jí prý nikdo nepozval.Pravda ovšem byla taková,že jsem jí já sám osobně tuto skutečnost oznámil,načež mi sdělila,že oni v Jevanech také budou grilovat.Ale to jen tak na okraj,abychom měli všichni jasno,o jakou super ředitelku jsme přišli.
Tehdy jsem se opravdu styděl a začalo mi docházet,že tahle osoba asi není zcela duševně v pořádku.
Sled dalších událostí to bohužel naprosto potvrdil a zdaleka předčil i mé nejčernější představy.
Proto mě velice pobavila skutečnost,že se ,,dáma v leopardím“ pokouší živit prací.
Od jisté doby nevěřím ničemu,co na vlastní oči neuvidím a proto jsem se sám chtěl přesvědčit,zda to je pravda.Bohužel,než jsem zorganizoval zájezd věřitelů,kteří by si přišli něco koupit ,,ke stánku na levnou krásu“a prohodit pár jadrných slov se ,,ženou za pultem“,tato nevydržela a vzdala to.
Je to velká škoda,jistě by to byla velká šou a obchodní centrum to mohlo pojmout jako estrádní vložku k zahájení vánočního šílenství.Návštěvnost by nesporně ještě stoupla,pokud by se rozneslo,že to celé bude režírovat tato ,,krutopřísně“ známá a věhlasná režisérka,jejíž žánr nese prvky od estrády přes drama a krimi až po sci-fi.Opravdu obdivuhodný rozsah.
No ale vzhledem k tomu,že zlaťáky utržené za odcizený majetek firmy a poslední platby za pobyt nebohých klientů,který se už neuskutečnil,protože po odpojení plynu pro neplacení se ze zařízení staly mrazírny,kde byl zvyklý ,,pracovat“ leda tak ,,fešák Hubert“ Maťha,tedy zlaťáky se rozkutálely a není asi z čeho oblečky a botičky vzor leopard pořizovat.
Budeme tedy bedlivě sledovat,zda se někde ,,královna kožešinových imitací“ neobjeví a svou přítomností nezpestří jinak nudný život stánkových prodejců.Slibuji,že to tady zveřejníme ještě dříve než televize Nova,a ty jsou sakra rychlí.
No a někdy příště napíšu,jak se žilo a ,,pracovalo“ s touto dámou a co mě celé tohle dobrodružství stálo,a tím nemyslím jen financeTo si určitě nenechte ujít,také se při tom pobavíte.
Ale věřte,že já jsem se při tom moc nebavil.

maťhová! blbě nečum a makej! :-D

dobrá pečovatelka, 1. 12. 2016 18:20

Ahoj všichni!
Jestli se chcete opravdu pobavit a vidět nevídané, zajeďte si do OC Chodov. Gigařiť tam prodává ve stánku, v přízemí, před C&A. :-D Pozorovat ji, je neopakovatelný zážitek. :-D
Ona se spíš snaží prodávat. Protože ta černá koule s mastnými vlasy a prasečím rypákem, hned každého odradí. Takže tam spíš jen tak přetéká a poposedává v koutku. Zajímalo by mě, jak se teď její funkce jmenuje. Nejspíš generální ředitelka kiosku. :-D Nebo šéfuje celému OC Chodov a ve stánku má kancelář? :-D
Po té, co ji čoklík odmítl dále sponzorovat, na pracáku ji odmítli vyplácet podporu a se žádostí nepochodila ani na sociálce, ji nic jiného nezbývá. U soudů bude muset doložit, že škodu, kterou napáchala, se bude snažit splácet. Bude to mít vliv na výši trestu. Exekutoři už byli informováni. ;-)

Re: maťhová! blbě nečum a makej! :-D

dos., 2. 12. 2016 11:04

to už rozházela i peníze, o které okradla paní ondračkovou?
to si musí dát senioři pozor, aby je ta hyena při prodeji neokradla.

Re: maťhová! blbě nečum a makej! :-D

ela, 5. 12. 2016 13:44

Úžasná zpráva. To jsou opravdu veselé vánoce.
Stačí,když si ji jen představím. :) :) :)

Re: maťhová! blbě nečum a makej! :-D

nemesis, 9. 12. 2016 16:34

tak to je jasný že musí dělat aby měla co jíst. se na ní koukněte to musí bejt spotřeba tu hromadu sádla uživit. už sežrala psa papoušky opici i poníka. je to pravá milovnice zvířat.
ty jo dlouho jsem tu nebyla 25000!!!

kdepak máme podvodnici??

dobrá pečovatelka, 6. 12. 2016 22:15

Ahoj všichni nepřátelé prdelní víly!
Mám informace, že i přes několik vašich návštěv, nebyla velkoprdelní ředitelka, zastižena na svém pracovišti. Možná, že byla jen přesunuta do jiného nákupního centra, nebo ji vystavují na pouti, jako abnormálně zrůdnou atrakci. Budu kontaktovat provozovatele stánků a informovat ho, jakého získal dříče. :-D
Také požádám soukromé očko, aby opět vzducholoď vypátral.

je nej

posilovna, 30. 11. 2016 9:35

To věřím ještě, že jsou mezi námi, tak báječní lidé jako je autor těchto stránek.Nejsou mu lhostejné osudy lidí. Jsi skvělý, ty to stránky jsem přeposlal známému do ciziny, at je také šíří dál. Jsi statečný

Re: je nej

Maamarži, 4. 12. 2016 9:48

Není to jen má zásluha, byl to sice můj nápad zřídit tyto informační stránky, ale na spolupráci se hlavně podíleli bývalí zaměstnanci (kolegové, kolegyně).

je to ona

eva, 3. 12. 2016 18:28

prý prodává.ale dnes ne.byla jsem tam dnes dopoledne a nebyla tam.dala jsem se do řeči s prodavačkami a potvrdily mi že tam chodí.prý si z ní dělají srandu.řekla jsem jim co je zač a varovala je ať si dají pozor na peníze.a dala jsem jim kontakt na tyhle stránky.ještě tam zajdu.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »