Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

budeme sledovat

ela, 5. 11. 2015 22:15

samozřejmě nepřestaneme sledovat, kam dále vzducholoď popluje a kde končí vybavení, které odváží.

the end

dobrá pečovatelka, 5. 11. 2015 21:51

Velkořiť stále nepřestává lhát. Včera ujišťovala rodiny klientů, že vše bude v pořádku. Dnes nedokázala vylézt a podívat se jim do očí.
Děkuji že všichni pohotově a nekompromisně jednali. Řiř-itelka chtěla klienty nastěhovat na druhou budovu. Bylo jí jedno, že tam není adekvátní koupelna, přístup není bezbariérový a nemínila tam stěhovat polohovací postele. Přítomní zástupci státu toto ,,řešení" naštěstí okamžitě zamítli.
Naznačovala jsem, že do vánoc bude vše vyřešeno a jsem ráda, že to vyšlo. Šlo hlavně o klienty, ale plno věcí ještě vyřešit zbývá. Určitě se dočkáme z Nupak ještě nějakého toho překvapení. Věřím, že již brzy. ;-)

vsem vam dekuji

Maamarzi, 5. 11. 2015 20:36

Dekuji vam vsem, kdo jste dnes nenechali klienty v nouzi a pomahali jste, aby jejich presun byl pro ne co nejmene stresujici.
Velky dik patri zdravotnikovi, pecovatelum, zamestnancum kuchyne a pani recepcni.
Dekuji pracovnicim Krajskeho uradu, ze pohotove nasly pro klienty nove umisteni a posadkam sanitnich vozu, za jejich profesionalni praci.

hlášení

, 5. 11. 2015 15:22

titanik maťhausen dopadl na dno. :-D

INFO

dobrá pečovatelka, 5. 11. 2015 12:59

V Nupakách zasahuje sociálka a odváží klienty jinam.
Konečně se jim dostane slušné a odpovídající péče.
A o to celou dobu šlo.
Děkuji všem, kteří se na tom podíleli.
Doufám že se úřady postarají, aby si už nikdo z Maťhů ani podobných šmejdů, nikdy nic takového nedovolil!!!

bezohledný hyenismus ředitelky maťhové

dobrá pečovatelka, 5. 11. 2015 8:28

Včera si jistá klientka stěžovala ředitelce, že jí je zima. Ředitelka jí řekla, že je to jen na chvíli, že to řeší. Měla jí ale říct, že se jedná jen o chvíli, než v domově vypnou i elektrický proud. Když nezaplatila cca 90 000,- dluh za plyn, pochybuji že uhradí cca 70 000,- za elelktriku. V domově už se kromě potravin nic nekupuje.
Jak se postaví k situaci zaměstnanci? Klienti zařízení jsou v ohrožení a neinformování státních orgánů z jejich strany, by mohlo být považováno za napomáhání trestných činů a neposkytnutí pomoci.

byli informováni

eva, 5. 11. 2015 6:30

http://www.ochrance.cz/

www.khsstc.cz/

http://www.nsz.cz/

www.kr-stredocesky.cz/web/socialni-oblast

www.kr-stredocesky.cz/web/zdravotnictvi

klienti v nupakách trpí zimou!!!

dobrá pečovatelka, 4. 11. 2015 20:24

Od dnes je budova kde jsou klienti bez plynu. Dodavateli došla trpělivost a odebral plynoměr. Velká řiť si odjela domů a nechala klienty v domově napospas zimě.
Klienti jsou bez teplé vody a teplého jídla.
Kde je sociální cítění ředitelky, kterým se stále oháněla???

Klienti jsou ohroženi na zdraví a ředitelka to neřeší!!!

Re: klienti v nupakách trpí zimou!!!

, 4. 11. 2015 22:07

ředitelka maťhová - novotná svým jednáním a z pozice své funkce, naplňuje skutkovou podstatu trestného činu týrání svěřené osoby (§ 198), ublížení na zdraví z nedbalosti (§ 148), omezování osobní svobody (§ 171), poškození cizích práv (§ 181), útisk (§ 177)
a dělá to úmyslně. v dostatečném předstihu věděla, že pokud do 3.11.2015 nezaplatí dodavateli plynu, bohemia energy, dojde k odebrání plynoměru.
ale vůbec nic neřešila. ani dnes, když si klienti jí osobně stěžovali, že jim je zima.
tím se jen potvrzuje, že jí vůbec nejde o klienty. proto se skupina dobré pečovatelky snažily zachránit co nejvíc klientů.

kde jsou maťhovi, tam mizí peníze (nejen)

dobrá pečovatelka, 3. 11. 2015 19:11

V Nupakách se i po našem odchodu stále něco děje. Jisté klientce na konci léta dorazila slušná suma (necelých 200 tis.) v hotovosti. I přes varování, co jsou Maťhovi zač, nedala jinak a peníze si nechala u sebe. Nedávno jí skoro celou sumu někdo ukradl. Po té, co mizely peníze na šatně, Ivetě se ztrácely peníze na recepci, vždy, když tam za ní ,,někdo" zaskakoval a když pečovatelce ze zamčeného pokoje na ubytovně také zmizely peníze, myslím že nikdo nepochybuje, kdo za krádeží stojí. Dokázat, to bohužel nejde. To je zvláštní, když vezmeme v úvahu, že ředitelce s velkou ... kamerou, nikdy nic neuniklo. Jen, když mizely televize a peníze. Čím to asi bude???
P.S. Informace mám z druhé ruky, ale ze spolehlivého zdroje.

Re: kde jsou maťhovi, tam mizí peníze (nejen)

eva, 4. 11. 2015 18:47

no jo, když se sen o ziskové firmě, její vinou rozplynul, tak se snaží sehnat peníze na živobytí kde se dá. to, že se nezastaví před ničím, už přece dávno víme.

ranní zprávy

dobrá pečovatelka, 4. 11. 2015 6:48

Čerstvé zprávy z Nupak jsou, že obrřiť už nemá ani vindru. To už platí nějakou dobu, ale je to čím dál horší (nebo lepší. záleží na úhlu pohledu ;-) ). Prý neplatí, plyn ani elektriku, u pana Polonského dluh, nevyplatila všem výplaty a Adam byl na policii. Věřím, že mu tam otevřeli oči.
Obrřiť se na poslední chvíli snaží něco urvat. Ber kde ber. Přeji jí rychlý a špatný konec. Pro klienty to bude to největší dobro.

Re: ranní zprávy

, 4. 11. 2015 13:11

jak se říká tomu, když je velká řiť ve velké řiti?? :-D :-D :-D

Re: Re: ranní zprávy

ela, 4. 11. 2015 16:55

nadívaná prdel. :-)
asi nový haloweenský zvyk. :-)

aha

nemesis, 3. 11. 2015 21:37

říkala jsem si kde vzala na výplaty.
peníze na právníky budou potřeba, ale to stejně nebude stačit.
to je jen zanedbatelná částka, proti dluhům co nasekala jen v nupakách.
ta tady musí být zoufalá.

těžká volba

, 3. 11. 2015 20:47

máš pravdu maarmarží. všichni maťhovi tam po tvém odchodu byli.
teď jen vědět, který z nich tam krade. těžká volba, když kradou všichni tři.
navíc tam chodil spratka nabíječ. a spratek si stěžoval, že mu nabíječ krade doma peníze z peněženky.

ztraceni penez

Maamarzi, 3. 11. 2015 19:35

Dobra pecovatelko, s temi penezi mate dobre informace.
Od zacatku, co jsem pracoval v Nupakach se penize ztracely.
Jsem toho dukazem, kdyz mi nekdo prvni vyplatni termin ukradl celou vyplatu. Necelych 10.000, druhy mesic nastesti nic, protoze jsem mel volno, ale dalsi mesic mi ukradli 2.700 Kc a potom tam dali trezor. Mel jsem podezreni, jdo to byl a stale si to myslim. Ten clovek tam byl jeste po mem odchodu.

gratuluji! :-)

eva, 3. 11. 2015 15:28

6000 to je nádhera!!!
varování je potřeba.
kdy by čekal takový zájem???

pozor

dobrá pečovatelka, 2. 11. 2015 19:23

S těmi dluhy, maléry a minulostí co velkořiť má, lituji pana Mužíka. Může očekávat, že ho zatáhne do svých problémů, vysaje a odkopne. Vlastně už zatáhla. Už jen to, že hypotéku na domek získal podvodem, protože mu velkořitní ředitelka uměle navýšila mzdu, při podání žádosti. Hlavně by se měl mít na pozoru a nepřepisovat na ní svůj majetek. Určitě na něj bude tlačit, aby si vzal nějakou půjčku a nejspíš už k tomu došlo. Určitě ho použije jako nástroj k dalšímu podnikání. Toho se ona nevzdá. Asi si neuvědomuje, že nejen jí, ale i její okolí stále pozorují státní orgány, zástupci věřitelů a exekutoři. Nikdo z nich nebude neváhat dát se do dokazování, že získaný majetek a prospěch, pochází z trestné činnosti. Je to jejich povinnost. Dovede být velmi výřečná a lehce pana Mužíka oblbne, příslibem světlých zítřků. Měl by se raději podívat na její minulost a položit si otázku, proč k jejímu zbohatnutí stále nedošlo. Je to proto, že se chová jako typický parazit. Přisaje se na hostitele (partner, klient, zaměstnanec, stát, pronajímatel.......a klidně i člen rodiny) a vysává. Zodpovědnost za své průšvihy se snaží hodit na někoho jiného. Pozor pane Mužíku, setkal jste se s velmi zákeřnou osobou.

Úvěrový podvod reprezentuje jeden z velmi častých trestných činů projednávaných českými soudy.
Kdo při sjednávání úvěrové smlouvy nebo při čerpání úvěru uvede nepravdivé nebo zkreslené údaje nebo podstatné údaje zamlčí, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta. Už pouhá příprava je trestná. Důkazy jsou zajištěny.

Re: pozor

, 3. 11. 2015 9:57

k tomu pávě tyto stránky slouží.
varují slušné lidi před nebezpečím, které jim hrozí se strany maťhů.
zveřejňování pravdy také není od věci. ;-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »