Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

trestní oznámení i do Pardubic

dobrá pečovatelka, 30. 11. 2015 6:20

Protože firmy Profi Clinic a Blotket mají zablokované účty a neprodukují zisk, zintenzivnili jsme pozornost (podněty a trestní oznámení) i na další aktivity prasedentky. Je to Centrum diagnostiky, Národní obrany 45, 16000 Praha 6 a Senior v domě z.s. Musí se objasnit, z jakých prostředků financuje obrprasedentka provoz, vybavení, mzdy a na jaké účty proudí případný zisk, členské poplatky, z čeho platí nájem, prostě účetnictví.
O tom, že za těmito aktivitami stojí naše známá podvodnice, není pochyb.
Od Ing. O. Hlaváče odkoupila spolek Borec o.s., který se věnoval rozvoji sportu a pod stejným IČem nechala zapsat Senior v domě z.s. Adresa sídla spolku zůstala stejná: K Višňovce 1095, Zelené Předměstí, 530 02 Pardubice. Činnost spolku je poněkud ironická. Prasedentka prý bude pro své členy zabezpečovat podmínky pro důstojné stáří. To jí, vzhledem k jejím doposud podvodným aktivitám, asi stěží někdo uvěří. Registrací v jiném kraji se asi chtěla vyhnout pozornosti trestních orgánů v kraji Středočeském. Ale sledujeme ji a informujeme o ní opravdu všude.
Panu Košnerovi za sídlo firmy Blotket v Praze Hostivaři platila 30 000,- Kč/měsíčně, tak ani adresa spolku v Pardubicích (Ing. O. Hlaváč) nebude zadarmo, stejně jako nájem za prostory v Praze 6 (majitelé RNDr. a Ing. Janků). Takže kontrolní a trestní orgány bude zajímat i účetnictví těchto zúčasněných osob.
Je potřeba zabránit tomu, aby velké prase-dentka před odsouzením a nástupem nepodmíněného trestu, páchala další škody.

Další plevel

dobrá pečovatelka, 29. 11. 2015 10:22

Jak se dalo čekat, reakce na pravdu od autorů pravdivých článků není pravda sama, ale zase jen další lži, plevele této společnosti.Třeba, že velká řiť sehnala použitou masážní vanu jako sponzorský dar. Je zajímavé, že za tento ,,sponzorský dar“ zkasírovala velká řiť od pana Bernarda 20 000,- Kč. Buď to bylo tak, že to nebyl sponzorský dar od dodavatele inkontinenčních plen, nebo (což je pravděpodobnější a je součástí vyšetřování), velká řiť okradla pana Bernarda o další peníze. Nebylo by to poprvé. Připomínám, že i tento příjem zapomněla zdanit a poskytnout jako splátku svých exekucí. K její špatné hygieně kterou se chlubí, se nebudu vyjadřovat. Prostě jak píše. Absence. Za to asi může její duševní pohnutí v šestinedělí (což se, vzhledem k výsledku, ani nedivím). Co ale smysl má, je bojovat proti fenoménu pocitu, že si může dovolit vše, co se jí zlíbí a beztrestně lhát, šikanovat, podvádět a okrádat lidi kolem sebe. Podle psychologů se všech těchto trestních činů a také pronásledování druhých za pomoci kamer a porušování listovního tajemství, dopouštějí lidé s pocity méněcennosti, v pubertě většinou ostatními odstrkováni a také, což se při pohledu na ni ani nedivím (kdo by na to šplhal), neúspěchy v partnerské a sexuální oblasti. Prostě neustálá frustrace. Ostatně všichni jsme viděli, kolik byla do sebe schopna za den nasypat prášků. To tento fakt jen potvrzuje. Ve svých 52 letech (to jste asi nečekali, když ta čarodějnice vypadá na 65), si hledá další oběti, které by mohla okrást a kterým by se mohla vnucovat. Jakmile ale poznají co je zač a chtějí se toho mastodonta zbavit, začne je vydírat a pronásledovat. Takto útočí i na své bývalé zaměstnance. Nesnese stále dokola se opakující odmítnutí. Odpor a nesouhlas. Stejně, jako neunesla odpor svého podřízeného, obzvláště, když měl pravdu, co se týká stavu na pracovišti. Také nesnese, když zaměstnanci ignorují její oplzlé nabídky a raději vyhledávají mladé kolegyně. Tak se začala mstít. Ale zeptejme se sami sebe. Není toto společensky nebezpečné jednání, které by se mělo trestat? Dnes jsme její obětí my a zítra si za oběť vyhlédne tento psychopat třeba někoho dalšího, ale na rozdíl od nás bezbranného. Důvod, proč velká řiť krade, je pocit z krádeže a mnohdy i vědomí, že nemůže být chycena. Často k zhoršení dochází při stresu. Při její léčbě je nutná spolupráce psychologa, psychiatra a vězeňské služby. Jakmile se dostane pod větší tlak, pocity nutkání k další krádeži se vrací. Důležité je tento plevel společnosti zavřít a tím oddělit od slušné společnosti. Sama takovou věc nezvládne, tak jí do vězení pomozme.

Ladenko to jsi presrala

Adam Kovář, 29. 11. 2015 3:19

Ladenko s tím docentem jsi dost prestrelila. Vůbec jsi o jeho zdravotním stavu nic nevěděla. Ale to ti s počítám, už jenom jak jsi o něm hnusne mluvila a jak se ho chceš zbavit. A Teď si budeš hrát na samaritanku a házet na někoho oběti? ? To jsi těžce prestrelila a nenechám to jen tak byt...

povinnost

ela, 28. 11. 2015 21:01

Povinnost oznámit trestný čin vzniká každému občanovi, pokud na základě informací hodnověrně zjistí, že k takovému činu došlo, i když se ho bezprostředně netýká. To znamená bezodkladně kontaktovat policii nebo státní zastupitelství.
Řititelka, tím, že nevyplatila mzdu, okradla bývalé zaměstnance. Je načase splnit občanskou povinnost.

je to podvodnice

dobrá pečovatelka, 28. 11. 2015 13:14

Podvod je čin, kterého se dopustí ten, kdo zneužije cizí nevědomosti k vlastnímu obohacení. Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty. Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem větší škodu. Zavedení tohoto trestného činu chrání majetková práva poškozeného, a to bez ohledu na druh a formu vlastnictví. Majetkem se pak rozumí jakékoli majetkové hodnoty, tedy jak věci, tak pohledávky i jiná práva (např. majetková autorská práva) a penězi ocenitelné hodnoty (kupř. obchodní podíly). Objektivní stránka podvodu je dána tím, že pachatel uvede jiného v omyl, jeho omylu využije nebo mu zamlčí podstatné skutečnosti, díky čemuž podvedená osoba učiní určitou majetkovou operaci, čímž jí, případně i jiné osobě, vznikne nikoli nepatrná majetková škoda (min. 5 000 Kč) a také dojde k obohacení pachatele, případně jiné osoby.

Re: je to podvodnice

, 28. 11. 2015 15:31

to na ní pasuje. ale je to jen jeden z mála trestních činů, kterých se dopustila. tentokrát jí to pěkně sečtou. a to jsou podané další trestné oznámení a žaloby. další se připravují. zavřením domova to teprve začalo. věřitelům došlo, že je velká řiť celou dobu podváděla. teď se ještě přidají poslední zaměstnanci a žaloby připravuje i stát.
listina práv a svobod, kterou se velká řiť ohání, sice říká, že nikdo nemůže být zbaven svobody pro neschopnost dostát svým závazkům, ale to platí v případě druhotné platební neschopnosti. velká řiť ale nemá žádné pohledávky u odběratelů. ona příjem měla, ale místo, aby uhradila své pohledávky, tak finance ukradla. takže tentokrát, vhledem k recidivě a výši škody to bude mít natvrdo. :-)

oznámení 2

zen, 28. 11. 2015 1:08

Pod vedením fujtajblové řititelky se zařízení proměňovalo ve fujtajblovou stoku.
Kdo s čím zachází, tím také schází.

Žádáme o kontrolu neregistrovaného pečovatelského zařízení Domov u Věže, Nupacká 149, 251 01
Provozovatelem zařízení a odpovědná osoba je Ladislava Maťhová, jednatelka firmy Blotket Corporation Ltd. IČ 03175006
V zařízení jsou obzvláště hrubým způsobem porušovány hygienické předpisy.
Zcela nevhodné podlahové krytiny na pokojích, které není možné desinfikovat a jsou znečistěné výkaly.
Nezajišťuje prostředky na dezinfekci postelí a matrací.
Přeprava použitého prádla, použitých plen a stravy jedním výtahem.
Absence prostředků pro zajištění hygieny zaměstnanců při péči o klienty.
Neprovádí se pravidelný desinfekční režim.
Zcela nevyhovující bezbariérová koupelna.
Nedostatek pracovních oděvů zaměstnanců a nemožnost odděleného skladování od civilního.
Nevyhovující sociální zázemí zaměstnanců (společné šatny, absence sprch).
Nebezpečné vybavení pokojů (ostré rohy), bez možnosti dezinfekce.
Absence provozního a desinfekčního řádu.
Příloha fotodokumentace.

podpisy zaměstnanců a rodiných příslušníků

jak chce

dos., 27. 11. 2015 22:35

neozvala se mi ani nikomu. hlavně že psala, že mi nezůstane nic dlužna. normálně kecá. volal mi jen ten blb. si myslel že mu něco řeknu. těch šichet co jsem měla za říjen. nebudu na nic čekat a v pondělí jdu na fízlárnu. řeknu že nikomu nezaplatila. aspoň sem nemusí jezdit. ty peníze potřebuju.

pravda je tady

dobrá pečovatelka, 26. 11. 2015 20:06

Domov U věže v Nupakách u Prahy poskytoval za pana Bernarda dobrou a kvalitní službu seniorům a jejich rodinám. Za velmi krátkou dobu vybudoval zázemí s kvalitní lékařskou péčí obvodní lékařky, internisty, psychiatrickou péči, dozor a péči výživového lékaře a výživové sestry. Strava byla připravována výhradně z čerstvých surovin. Pravidelné vážení klientů jasně ukazovalo na to, že jim strava moc chutná, neboť všichni přibrali na váze. Za působnosti vrchní sestry paní R., se zcela přestaly používat inkontinenční pleny velikosti S. Po té, co odešla a klienty začala ,,pečovat“ ředitelka Maťhová, se naopak přestaly používat pleny velikosti XL a znovu se musela objednávat i velikost S. Ti, co měli problémy s přijímáním potravy dostávali zdarma, nebo pouze za 3,-Kč doplňkovou výživu formou Nutridrinků. Za hospodaření Maťhové se tato výživa jaksi vytratila. Každý den probíhala nějaká aktivita včetně zpívání a cvičení, které organizoval ergoterapeut Maamarží. Maťhová toto vše zrušila a senioři celé měsíce živořili na pokojích. Nebyla schopna zajistit dostatek personálu, takže klienti nechodili ani na jídelnu, natož ven. Důkazem zvrácenosti Maťhové je to, že celé dny nevycházela z kanceláře a vše jen sledovala pomocí kamer. Pan Bernard zakoupil plnou skříň vybavení pro zábavu klientů. Maťhová do domova nic neinvestovala. Sociální pracovnice paní V., za finanční podpory pana Bernarda pořádala hudební odpoledne se živou muzikou a oslavy kulatin seniorů. Pan Bernard se celé dny zajímal o spokojenost klientů, protože v zařízení bydlel.
Ředitelka svým chováním rozeštvávala kolektiv. Když zaměstnanci zjistili, kdo za nepříjemnou atmosférou v domově stojí, odešli. Kam nedohlédla Maťhová kamerami s mikrofony, tam vysílala špehovat svou dceru Kristýnu. Tento domov za pana Bernarda fungoval a jeho prostředí se stále zlepšovalo. Maťhová vše zlikvidovala. Panu Bernard je skromný člověk, tak z ušetřených peněz pořídil masážní vanu s bočním vstupem, ale bohužel, díky tomu, že mu Maťhová podle ukradla firmu, už se ji nepodařilo instalovat. Maťhová peníze kradla, než aby je investovala.

co dodat??

sarka, 26. 11. 2015 16:41

Ano pan Zvacek umrel diky jeji neschopnosti se postarat o lidi ..pohreb ma 1.12. v 10 hod na Olsanskym hrbitove.

UŽ??

dos., 26. 11. 2015 15:10

už se někomu ta mrcha ozvala? kdy nám dá peníze? jestli se do zítra neozve, jdu v pondělí na policii.

stará známá

Dana K., 26. 11. 2015 11:20

maťhovou pozoruji už několik let. vždy je nějakou dobu klid a najednou se její jméno objeví v médiích. vždy v souvislosti s krachem pečovatelského domu, se špatnou péčí o seniory a zpronevěrou peněz. pohádce o tom, že ji někdo likviduje firmy nevěřím. problém je evidentně v ní. pečovatelskému zařízení bez jejího vlivu, se určitě bude dařit lépe. ona si nikdy neuvědomí, že dodržovat zákony se musí.

co dodat.....

dobrá pečovatelka, 26. 11. 2015 6:37

Co dodat k lživému a arogantnímu článku Maťhové - Novotné?
Jen to, že vůbec neví, kam byl převezen pan docent Žváček, ani co bylo příčinou smrti. Na tom je vidět její absolutní nezájem o klienty a s kým jsou rodiny raději v kontaktu. Poslední měsíce byl v jejím domově velmi nespokojen a zhoršoval se jeho zdravotní stav. Ze zařízení díky chování ředitelky odešly kvalitní pečovatelky, které měl rád. Místo nich ředitelka najala pochybnou agenturu, která do zařízení dodávala naprosto laický personál.
Do dnešních dnů nebyla Maťhová schopna vrátit rodinám přeplatky.

??

ela, 25. 11. 2015 21:12

Co říkáte tomu, že Maťhové stačil jen rok ve funkci jednatele domova, aby ho přivedla ke krachu? A co byste řekli k atakům bývalých pečovatelů?
Co k tomu dodat? Za celou dobu působení v Nupakách nebyla schopna zařídit domovu registraci, protože jedna z hlavních podmínek je bez dlužnost. Neodváděla povinné odvody, neplatila DPH..... Celou dobu se snaží házet svou neschopnost na někoho jiného. Ostatně jako ve všech svých vztazích. Co se týče ,,ataků“ a pravdivých obviněni bývalých pečovatelek a jednoho pečovatele, existuje dost důkazů které prokáží nejen nepravdivost jejích tvrzeni, ale dokonce i její zvrácenou povahu a opakovaná pochybení v péči na která byla upozorněna a dokonce i sankcionována. Tyto důkazy jsou nejen v písemné podobě, ale i ve výpovědi svědků a ve fotodokumentaci. Proto je vystavena trestnímu stíháni. 

jak to bylo doopravdy

eva, 25. 11. 2015 20:06

Byl to jeden ze smutných dnů. Zemřel člověk a ředitelka ani tehdy nevylezla z kanceláře a dál špiclovala zaměstnance pomocí kamer.
Sama to o sobě píše.

:-(

, 25. 11. 2015 17:42

Důsledkem chování ředitelky, která nebyla schopna zajistit odbornou péči a prochladnutí bylo důsledkem toho, že zemřel Doc. Ing. Jiří Žváček, CSc.
Ani odborná péče v nemocnici ho už nemohla zachránit.

divné

Jan Dvořák, 25. 11. 2015 14:30

Vy chcete od Novotné zaplatit za práci? To jste asi nejspíš ti bývalý zaměstnanci,co se nechali tak zmanipulovat Bernardem a jdete proti ní.
Není divné,že jdou postupně všichni proti ní? Když jsem četl ty její stránky,tak se nedivím.

neotálejte!

exekutor, 25. 11. 2015 13:31

Rozhodne-li se zaměstnanec podat žalobu, nemusí se bát nákladů na soudní proces. Ty totiž v případě, že soud uzná nárok zaměstnance jako oprávněný, nese dlužník, tedy zaměstnavatel. Krom toho musí zaměstnavatel také uhradit náklady, které má zaměstnanec s odměnou advokáta, jenž ho zastupuje, a samozřejmě také náklady na exekuci.

Základní postup podle exekutorské komory:
1.Dluží-li vám zaměstnavatel mzdu, podejte na něj žalobu. Najděte si adekvátní právní zastoupení.
2.S podáním žaloby neotálejte – čím více vám bude firma dlužit, tím méně lze předpokládat její dobrou finanční kondici a následné vymožení peněz.
3.Nereaguje-li zaměstnavatel na rozhodnutí soudu o vyplacení dlužné mzdy, podejte návrh na exekuci.

to není omyl

jana, 25. 11. 2015 7:47

zjistila jsem že to není žádný omyl. ona nám opravdu nezaplatí. když nás potřebovala, tak slibovala, jak bude vše v pořádku, hlavně ať neodcházím.
nevím co budu dělat. peníze nutně na vánoce potřebuju.
myslela jsem že nemá peníze. teď vidím že je pravda to co se tady píše.
maťhová nás jen využila.

Re: to není omyl

lída, 25. 11. 2015 11:25

pořád říká že nekrade, ale jak říká tomu, že nezaplatí zaměstnancům??


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »