Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

někdo to psal mym jmenem

maamarži, 29. 8. 2015 18:35

Tento komentar, psal nekdo mym jmenem, to jsem nepsal ja. Byl to nekdo z nupak. Tudim kdo. Ja smajliky nepisi. Ani decka za vetama a ze by radka a jarda pribrali jsem nepsal a maji se dobre. Preju jim to

Re: někdo to psal mym jmenem

maamarži, 29. 8. 2015 18:46

To je pravda. To bych ti i věřil , ty píšeš jako negramot s tim souhlasim.

Re: trefne

maamarži, 29. 8. 2015 19:00

A jeste ve vete, ze to prestava byt zajimavy bych napsal ,, ze to prestava byt zajimave" ten kdo to psal mym jmenem tam ma nepatrnou a nespisovnou chybu. A ze se opakujeme, tak opakovani je matka moudrosti.. Takze ti co cetli komentar ,, trefne" jsem ja ,, maamarzi" nepsal. Opet je to podvod od Maťhovych. Pan bernar je dobry clovek a jako sef byl super a jestli pribral, tak se ma dobre a jsem rad. Preji mu to. Preji to i radce.

že by další trestní oznámení?

dobrá pečovatelka, 29. 8. 2015 18:20

§ 239
(1) Kdo úmyslně poruší listovní tajemství
a) uzavřeného listu nebo jiné písemnosti, poskytování poštovní služby nebo jiným dopravním zařízením, nebo
b) zprávy podávané telefonem, telegrafem nebo jiným takovým veřejným zařízením,

bude potrestán odnětím svobody až na šest měsíců.

nedá mi to

rituska63, 29. 8. 2015 15:02

Nedá mi to,když tu vidím,že kdosi (je naprosto jasné kdo) tady vyhrožuje zveřejněním jakýchsi podkladů.Takže Maťhovci-myslím si že už není daleko doba,kdy bude vhodné zveřejnit všechny podklady o vás-zlodějny,exekuce,vaše výpisy z trestních rejstříků,podvody a jiné pro vás typicky charakteristické šmejdoviny,které tak dobře ovládáte a kterým teď začíná zvonit hrana.Už se ví i o exekučních příkazech,které se zaměstnancům ztrhávali a jaksi se zapoměli odeslat na patřičná místa,takže se asi zveřejní,kolik jste tímto zase zpronevěřili peněz.Být na vašem místě,tak bych to s tím vyhrožováním moc nehrotila.Je to pro vás velmi tenoučký led a při vaší postavě se lehce může stát,že se proboříte.A to bude teprve mazec.Tak opatrně!O pamflety tady rozhodně nepůjde.Ale jednu radu na závěr si neodpustím-co kdyby jste místo šmírování,pomluv a nehorázných lží a vyhrožování radši přemýšlela o tom,kde vzít penízky na doplacení výplat zaměstnanců?Příští měsíc bude hůř,to si pište!A mazání příspěvků,to ovládáte vy.Rozjela jste diskuzní kroužek na vašich super stránkách ,,Senior v domě",sama jste si tam posílala dotazy a hned si na ně odpovídala.Typický příklad pro osoby postižené tzv. disociální poruchou osobnosti.Opravdu trefné.

také čekám

Jirka, 14. 8. 2015 21:12

Nám také dluží a nemůžeme ředitelku zastihnout. Paní co zvedá telefon, říkala, že nejsme jediní. Nevíte někdo, co mám dělat?

Re: také čekám

Maamarzi, 15. 8. 2015 12:32

Jiri, napiste stiznost na obchodni inspekci a podejte zalobu, ona ma, ale spoustu exekuce.

Re: Re: také čekám

Jirka, 15. 8. 2015 17:17

Děkuji. Zkusím to. Ta paní na recepci povídala, že se domov snad provozuje neoprávněně a že je tam málo zaměstnanců. Proto jsem dal matku jinam.

Re: také čekám

Václav, 16. 8. 2015 10:30

V tomto případě neváhejte a postupujte neodkladně. Zašlete firmě, která je uvedena na příjmovém dokladu (razítko pravděpodobně Blotket) doporučenou výzvu do sídla firmy, nejlépe s dodejkou. Nečekejte na odpověď a podejte na firmu trestní oznámení na policii. Nejlépe přímo v Nupakách, mají tam s Maťhovými už skušenosti. Jako svědka uvěďte osobu, která peníze od Vás převzala.
Nebo můžete rovnou podat k soudu návrh na platební rozkaz. Nejlépe když podání sepíše právník, aby jste se vyhnul tomu, že by podání soud odmítl pro formální nedostatky. Několik rodin už tímto způsobem z Maťhů peníze vymohly.

Hlavně jí nevěřte ani slovo

Maamarži, 16. 8. 2015 21:42

Pane Jiri, hlavně paní Novotný nevěřte ani slovo, dokáže vás opít rohlíkem.Moc lidí jí naletělo. Mluvil jsem s panem Košnerem na kterého byla napsaná tato firma a budu citovat co mi řekl.
Pane, s touto paní nechci už mít nic společného a nevím, proč jsem ještě zapsaný v obchodním rejstříku, jsem rád, že jsem za včas unikl katastrofě. S tou osobou se už musí něco udělat, to není normální to co dělá.

vězení

berry, 1. 8. 2015 21:53

Měli jsme tam tatínka Jiřího, bylo to jako ve vězení, stále byli zavřeni a zamykali se i na pokojích. Tatínek si stěžoval i na jednu pečovatelku a myslím, že to prý byla dcera ředitelky.

bývalý zaměstnanec.

maamarži, 8. 8. 2015 14:40

Paní Maťhové nebo Novotné, ani nevím jak se vlastně jmenuje a nemám pro ní žádné jméno se nesmí nic říct do očí jinak soptí jako drak. Řekl jsem jí předevšemi na schůzi, že její vedení stojí za ho........no a paní, která si říká ředitelka a nebo nově prezidentka nějaké organizace Novotná to do teď nemůže překousnout. Dělá vše, aby se mi pomstila, ale bohužel pro ní se to nedaří, každý rozumný člověk jí neuvěří. Její dcera a bývalý manžel jsou stejně zákeřní.
V Nupakách byl klien Petr příjmení nebudu uvádět, který neměl nohy a po jeho úmrtí jsem měl možnost mezi dveřmi mluvit s jeho synem. Zmínil jsem se o pani Maťhové a jeji dcery Kristýny a do slova mi řekl jací sv.....ně to jsou já na to, že jsou dobří a že je mám rád. ,, zmýlil ksem se a dávám za pravdu pánovi co to o nich řekl. Je to smutné, že takové lidi jsou mezi námi. Nevěřte jim ani slovo.

neopravnene nakladani s cizimi penezi

maamarzi, 27. 8. 2015 5:42

Zamestnancum srazela mzdu pro exekutorske potreby neodesilala to k patricnim organum. Bude vedeno dalsi trestni stihani na pani Mathovou.

A pro ty,kteří by pochybovali

rituska63, 22. 8. 2015 13:59

A ještě dodatek pro ty,kteří by snad o schopnostech klanu Maťhů pochybovali-podívejte se,co po jejich podnikání vždy zůstalo.Vybydlená spoušť,dluhy,rozkradené zařízení a naštvaní klienti i zaměstnanci.Líchovi,Tuchlovice,Jíloviště a brzy i Nupaky,to je děsivý výčet a stále stejný scénář.Paní režisérka Maťhová bohužel nic jiného neumí a ani jí nedochází,že tento scénář asi není to pravé ořechové.Doufejme,že už k realizaci dalšího nedostane příležitost.

chudáci pacienti

Jiřka, 21. 8. 2015 18:33

Měli by tu ředitelku zavřít. Provozuje domov, do kterého už nechtějí chodit ani lékaři. Přestal tam docházet i nový psychiatr. Takže pacienti jsou bez psychiatrických léků. To je otázka času, kdy se tam něco stane. Kamarádka tam pracuje přes agenturu a rozhodla se, že bude postupně informovat rodiny.

kde mám výplatu?

zaměstnanec, 21. 8. 2015 9:39

Včera byl v Nupakách výplatní termín. Přišel jsem si pro výplatu a nedostal ani korunu. Prý bude snad v pondělí. Pokud nedostanu peníze do 15 dnů, tak je to důvod k okamžité výpovědi, Stejně chci odejít, protože péče o klienty je už opravdu příšerná. Volal jsem ostatním pečovatelkám. Výplata jim na účet nepřišla ani dnes.

vratka

Růžena, 14. 8. 2015 6:47

Paní ředitelka z Nupak mi ještě nevrátila peníze, který mi jsme přeplatili. Maminka zemřela v březnu a stále se domáháme vrácení peněz. Paní ředitelka není vůbec spolehlivá a nedrží slovo

pan Bernard byl šéf

Maamarzi, 8. 8. 2015 16:46

Pane Bernarde, Vam nikdo nic odpouštět nemusí, nic špatného jste neudělal a všichni kdo pod vasim vedenim pracoval, tak vi jak to je. Vsichni stojime za Vami. Rekl jsem pani Mathove, ze si preji, aby jste ten soud vyhral. Vse jsem ji rekl, proto jsem jeji nepritel cislo 1. Mathova nesnesla, ze se bavim s Vami se vsemi co jste tam pracovali. Snazila se me proti Vam obratit, ja ji na to rekl at me do niceho netaha, ze se budu bavit s kym chci. Jestli se nekdo o me bavil a ja to neslysel, tak mi je to ukradene. Ja se musim presvedcit sam na vlastni kuzi. Bohuzel jsem to poznal a dobre jsem naletel, ale nelituji toho, protoze je to zkusenost do zivota, tak si to i vy Jardo reknete. Vsem dnum neni konec a na kazdeho zleho cloveka jako je rodina Mathoova se vari voda. Nechci urazit zadne zvire. Oni jsou horsi. Maamarži ( Maharadža) tak jste mi rikal. :-)

omluva

Jaroslav, 8. 8. 2015 15:35

Využívám tímto tyto stránky a chtěl bych se omluvit všem rodinám klientů domova v Nupakách a také bývalým zaměstnancům domova,kteří museli odejít třeba jen proto,že sympatizovali se mnou,jako jednatelem společnosti Profi clinic,kterou jsem založil a až do 5.8.2014 jsem byl jejím jednatelem.Je mi moc líto,jak se situace v domově vyvíjí.
Mojí prioritou číslo jedna bylo vždy blaho klientů,pro které jsem sloužil denně od rána do večera bez jediného dne volna a jedinou chybou bylo,že jsem včas nedokázal prokouknout vykutálenou paní Maťhovou(Novotnou).Do poslední chvíle jsem věřil,že nemůže být taková,jaká se později ukázala být.
Policejní vyšetřování ještě není ukončeno,ale doufám,že prokáže,kdo a jakým způsobem firmu dovedl až tam,kde se teď nachází.
Jestli můžete,odpusťte mi.Jednou budu muset složit účet tomu nejvyššímu a Vaše odpuštění mi to hodně ulehčí.
Děkuju-Jaroslav Bernard

máte pravdu,Lucko,ale něco bych přidala

rituska63, 8. 8. 2015 12:46

Maťhovi si ovšem myslí a i se tak chovají,jako že ti ostatní jsou ta pakáž a oni jsou ti vyvolení,kteří mají právo a poslání ty ostatní soudit a moralizovat.Doufám ale,že již brzy přijde spravedlivý trest za ty všechny,které podvedli,okradli a ponižovali.Kalkulují s lidskou důvěřivostí a ctí a nestydí se těchto vlastností využít k podvodné činnosti.Tentokrát už jim to ale neprojde,pohár je naplněn až po okraj!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »