Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

na dně

dobrá pečovatelka, 12. 11. 2015 21:17

Poslední mohykáni/zaměstnanci, se dnes dočkali v Nupakách řiť-itelky. Dostali výpovědi a dokopali ji, aby se spojila s účetními (kterým stále dluží) a zařídila zápočtové listy.
Samozřejmě nezapomněla lhát a zastrašovat.
Maťhausen dopadl na dno.
Dnes v hotelu probíhalo za účasti právníků sčítání škod. Provozního z hotelu vyhodili. :-D
Další důvod k oslavě. ;-)

ať se daří

václav, 12. 11. 2015 18:55

Adame a Adreji, přeji ať se vám v novém pečovateláku daří.
Určitě to bude lepší, než s Maťhovými v Nupakách nebo kdekoli. To zase není tak těžké předpovědět. ;-)
Adame připrav se, že teď po Tobě ta mstivá svině půjde. Kdyby něco, tak Maamarží už Ti poradí jak na ni. ;-)
Čus

Re: ať se daří

Maamarzi, 12. 11. 2015 20:24

Ano, je to tak, vzdy jsem adamovi dobre poradil a velmi rad poradim. Udelal spravnou vec.

dočkaly jsme se. děkujeme.

dobrá pečovatelka, 12. 11. 2015 19:15

Nupacký domov seniorů je nyní bez klientů

Problémový domov seniorů bez registrace z obce Nupaky na Praze-východ je od včerejška bez klientů.

Ti našli nový domov v jiných zařízeních. „Na základě podnětu ze strany města Říčany bylo v domově provedeno šetření i za účasti krajských úředníků. Na místě bylo bohužel zjištěno, že další pobyt klientů není možný vzhledem k potenciálnímu ohrožení zdraví z důvodu odpojení plynu v daném objektu,“ řekl středočeský hejtman Miloš Petera (ČSSD).

V domově bylo ubytováno celkem 21 osob, z toho si v době příjezdu pracovníků tři již odvezla rodina. „Celkem šest klientů bylo odvezeno do pražských příspěvkových organizací, sedm klientů bylo převezeno do zařízení sociálních služeb v regionu Praha-západ a Praha-východ, třem klientům byla vzhledem k jejich zdravotnímu stavu zajištěna zdravotní hospitalizace a o dva klienty se postarají nejbližší,“ upřesnil hejtman. Přemisťování klientů do nových zařízení probíhalo celý den až do večerních hodin, kdy v objektu již nezůstali žádní obyvatelé.

Domov U Věže vykazoval nedostatky již dříve a kraj se případem zabýval již od ledna 2015. „V průběhu řešení celé situace od ledna letošního roku ve spolupráci s městem Říčany a s Prahou jsme nabízeli obyvatelům domova a jejich rodinám možnost využít služeb jiných registrovaných sociálních zařízení. Bohužel tuto nabídku někteří nevyužili,“ upřesnila středočeská radní pro oblast sociální péče Emílie Třísková (ČSSD) s tím, že krajský úřad ani další orgány neměly možnost toto zařízení zavřít, popřípadě někomu nařídit odchod.

„Nicméně i tak jsme situaci celou dobu sledovali a řešili, abychom v případě nutnosti včas zasáhli a pomohli místním klientům, kteří situaci nesli nejhůře,“ sdělil hejtman Petera.

O činnosti Domova U Věže byl krajský úřad informován letos v lednu Policií ČR, která zde zahájila vyšetřování. Po společném šetření, jež proběhlo ve spolupráci krajských a říčanských úředníků společně se zástupci Magistrátu hlavního města Prahy a Policie ČR bylo v únoru 2015 zahájeno správní řízení ve věci podezření ze spáchání správního deliktu. V dubnu pak došlo po zajištění potřebných podkladů k vydání rozhodnutí o udělení pokuty v maximální výši jeden milion korun. Majitelé domova se ale odvolali, což v srpnu Ministerstvo práce a sociálních věcí potvrdilo a vrátilo věc k novému projednání.

Od té doby probíhalo shromažďování požadovaných podkladů pro vydání nového rozhodnutí. V říjnu pak úředníci chtěli provést kontrolu domova, ale do zařízení jim nebyl umožněn vstup.

„Situace je nyní stabilizovaná, všichni klienti našli nový domov. Celá situace nás ale velmi mrzí. Proto bychom rádi apelovali na seniory a jejich rodiny, aby byli při výběru domova seniorů obzvláště obezřetní a opatrní, protože volba nevhodného zařízení může mít až fatální důsledky. Krajští úředníci jim jsou ochotně k dispozici ohledně informací o registrovaných sociálních zařízeních, na webových stránkách Středočeského kraje je rovněž k dispozici informační leták k této problematice,“ uzavřela radní Třísková.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093

proč?

, 12. 11. 2015 11:19

Já zase nechápu, proč tak rychle změnila názor na Adama. Pořád ho chválila, jak je pracovitý a najednou ho špiní. Kdykoli potřebovala, tak přiběhl z ubytovny a hned nastoupil na směnu. Vždyť udělal správnou věc. Je vidět, že je to člověk na svém místě. Při ohrožení klientů se rychle a dobře rozhodl. Ředitelka to především neměla nikdy nechat zajít tak daleko.
Adame děkuji a ať se Ti v nové práci daří.

tak to má blbý :)

jirka, 11. 11. 2015 18:39

Zabránit vzniku nového hotelového zařízení, které bude zaměřeno na poskytování sociálních služeb, se stoprocentní jistotou bohužel nelze. Cílem MPSV je důrazně eliminovat jejich rozvoj a rychle ukončit činnost již existujících ilegálních zařízení. Toho lze dosáhnout součinností státních orgánů a dalších subjektů, které se na péči o klienta podílí. Předpokladem je informovanost a důsledná kontrola, že nikdo osobu závislou na péči nepředá neregistrovanému zařízení pobytových sociálních služeb, ani k tomu neposkytne radu, návod či pomoc. Účinnou se ukázala evidence a monitorování osob, které se opakovaně dopouštějí proti zákonného jednání v oblasti zdravotní a sociální péče. Při prokázání opakovaného porušení trestního práva, doporučujeme ukládat nepodmíněný trest při horní hranici trestní sazby.

pravda je jen jedna

, 11. 11. 2015 16:58

Baba si plká a zaměstnanci marně čekají na rendez-vous, které jim slíbila.
Vše dobré v Nupakách vybudoval a zaplatil pan Bernard. Maťhová vše zničila a rozkradla.
Získali jsme silného spojence. Pana Ing. Polonského. Vše je na dobré cestě.

pád

dobrá pečovatelka, 11. 11. 2015 6:25

Je dobře že hraběnku von Zeppellin vykopli z Nupak včas, než stačily přijít další platby od rodin.
Na hrubešový pytel, hrubešová záplata.
Takhle se na ní musí!

Zbyli tu po ní jen dluhy a naštvaní lidé a další podvod už je na světě.

zenron, 10. 11. 2015 20:31

Jo tohle je obvyklý scénář paní režisérky,absolventky homeopatické akadamie a kdoví čeho všeho,co tady nalhala.Ale dluhy,ty za ní platí jiní,Polonský,Bernard,to jsou její největší sponzoři.A další podvod v Dejvicích,kdy už proboha tomuhle bude konec?

Re: Zbyli tu po ní jen dluhy a naštvaní lidé a další podvod už je na světě.

eva, 10. 11. 2015 20:35

přeji si, aby už to bylo brzy. maťhová do tepláků.

nenechte se zastrašit

zenron, 10. 11. 2015 18:57

Vážení,ať vás ani nenapadne se nechat od té ropuchy zastrašit.Ona ty stránky tak jako tak zveřejní,protože se ted začne lámat chleba a hádejte,komu asi tak připadne největší kus?Zatím jde vše podle scénáře,který se jako přes kopírák stále stejně opakuje.Když si ty její zvratky přečtete,nabýváte dojmu,že ona je tou největší chudinkou na zeměkouli a všichni jí jen ubližují,okrádají a podvádějí.Že by to mohlo být naopak,to ani náhodou.
Velká ředitelka má naděláno v bombarďákách,to je celý problém.
Tak jen tak dál,potopením toho jejího hausbótu to zdaleka neskončilo,je třeba pro tuhle ženskou zařídit jiný pokojíček na ubytování.No neměl by to být až takový problém,když máte známost na policii a dostáváte odtamtud tajné informace (tak to stojí v těch jejích slátaninách).

Re: nenechte se zastrašit

ela, 10. 11. 2015 20:33

zastrašit se nenecháme. je nám všem pro smích.
podporuji tvůrce těchto stránek, protože je tady všechno pravda.

a opět bububu

václav, 10. 11. 2015 9:35

Zveřejněním tohoto odkazu, vydírá zkrachovalec Maťhová tvůrce těchto stránek.

http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/

Proto odkaz zveřejňuji, abych jí sebral vítr z plachet.
Právní kroky budou následovat.

Re: a opět bububu

, 10. 11. 2015 20:17

ta pravda co se zde o ní objevuje, jí určitě hóóódně bolí.
to je dobře. ;-)

a je to

dobrá pečovatelka, 10. 11. 2015 20:02

Nedalo to ani tolik práce a podařilo se. Už dříve jsem informovala pečovatelské domy o těchto stránkách a adresy mám stále uložené. Dnes jsem rozeslala všem registrovaným domovům informaci a odkaz na to její blitíčko. Samozřejmě jsem nezapomněla ani na zařízení, kde pracuje Maamarží. Ředitel je super, opět zdravím.
První ohlas přišel z Tuchlovic a chodí další. Všude už Maťhovku znají, tak je to nepřekvapuje, ale hodně je to pobavilo.
Nějak tam chybí informace, kdy bude rodinám, zaměstnancům a ostatním podvedeným věřitelům vyplácet peníze.

Zastrašování

Maamarži, 10. 11. 2015 20:02

Já se rozhodně zastrašit nenechám,
z nějakého důvodu museli zařízení v Nupakch za vedení paní Mathove - Novotne zavřít.
kdyby jste videli v jakem stavu byli klienti, ktere privezli do ruznych zarizeni.
Jejich pece za rezii pani Mathove byla velmi zanedbana. jeste to vyplave na povrch.

to je zoufalka :-)

dobrá pečovatelka, 10. 11. 2015 18:24

Mohu potvrdit, že o vydírání jsem se také doslechla.
Ultimátum nám obrřiť dala do dnešní půlnoci. Pak asi ta vzducholoď praskne. Pozor, nezdržujte se v její blízkosti!
My už jsme to tušily, proto jsme od ní odešly. :-D
Čím hlouběji se bude nořit do trestního spisu, tím víc se bude vztekat.

Problémový domov pro seniory skončil.

václav, 10. 11. 2015 8:34

,,Problémový domov pro seniory skončil."
Pod tímto titulkem, dnes v MF Dnes, v přiloze pro Prahu, vyšel článek o uzavření ,,penzionu pro seniory."

diagnostika :-D

dobrá pečovatelka, 10. 11. 2015 6:21

No jo Vránová k vráně sedá. Jen bacha, aby se pod nimi nezlomila větev, jako rupla pod Maťhovou v Nupakách.
Služby poskytuje hokynářka a pečovatelka. To bude jistě špičková diagnostika.
Alespoň všichni vidíte, do jaké ,,péče" se můžete dostat.

game over

dobrá pečovatelka, 8. 11. 2015 20:54

Ráno 5.11.2015, Nupaky, příjezd obrprdelaté Kazisvětky.
Co tu hledá tady ta ničema?
Všude vyhrožuje, podvádí a krade.
V Tuchlovicích a Nupakách už to také zkusila, ti ji hnali!!
Kdo?
Všichni lidé, kdo se k tomu přichomít, doktorka, úřednice, kuchař, recepční i zdravotník.
Tedy hnal ji všechen lid!
Hnali ji a zpívali si...ach to byla nálada.
Nakonec jí měli ještě, naložit pěkných pár ran na záda.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »