Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

díky

nemesis, 2. 11. 2015 17:20

díky dobré pečovatelce, že neustále a trpělivě vysvětluje, k čemu stránky slouží.
proč mám pocit, že se na to samé ptají stále ti samí šmejdi?? proč asi?? ;-)

K ZAMYSLENI

..., 2. 11. 2015 1:38

Dobrý večer všem přítomným,
Ačkoliv stojíme plne na straně proti Maťhům, velice nás mrzí, že administrátor a jeho přátele blokují jejich příspěvky i když ze strany Maťhovych to byl " verbální průjem" , ale byla to diskuze. To z toho maamerzi a tvoji přátele mate takový strach? Proc? Když víte že je pravda na vaši straně. Maamerzi i my bývali zaměstnanci i ti kteří tam byli dávno před tebou přeci víme o cem tahle kauza je, ne nadarmo se přece říka sve přátele měj blízko sve nepřátele ještě blíž.

VYSVĚTLENÍ

dobrá pečovatelka, 2. 11. 2015 6:39

Dobré ráno,
asi jste špatně pochopili, jaký účel mají tyto stránky plnit. Vznikly proto, aby varovali před Maťhovými a podobnými šmejdy, kteří pod záminkou péče o seniory opakovaně okrádají klienty, zaměstnance, stát.... Nechceme s nimi diskutovat. Myslím že je ani naše názory nezajímají, stejně, jako je nezajímali, když jsme pro ně pracovaly. Volné fórum k vyjádření slouží pro ty, kdo s nimi měli špatné zkušenosti (neznám nikoho kdo by měl dobré). Jako varování pro slušné lidi, aby se jim a podobným, velkým obloukem vyhnuli.

Re: VYSVĚTLENÍ

, 2. 11. 2015 8:30

překvapuje mne, jak pisatel ví, že jsou maťhovi blokováni. :-)
a co se maťhů týká, je lepší je mít co nejdál od sebe. to je jeden z důvodů, proč zaměstnanci odešli.

Re: Re: VYSVĚTLENÍ

..., 2. 11. 2015 12:00

Odpověď mš. Pisatel zřejme není úplný blb aby mu to nedošlo když se tu přestali objevovat "příspěvky Maťhů". A také asi pisatel umi číst když se to objevilo v příspěvcích ostatních byt oklikou.

Re: Re: VYSVĚTLENÍ

, 2. 11. 2015 14:23

neobjevilo se to v příspěvcích ostatních, ale pouze maťhů.
bývalí zaměstnanci naopak hromadně žádali, ať je vypudíme. tak je všichni mají rádi. :-D
příspěvky maťhů tu nejsou, protože asi vzali na vědomí, že o ně tady nikdo nestojí. :-)
chápu, že to mu se dá opravdu těžko uvěřit. :-D

Re: Re: Re: VYSVĚTLENÍ

eva, 2. 11. 2015 15:53

svatá pravda :-D

návštěva

václav, 1. 11. 2015 15:34

O víkendu jsem byl úředně v Nupakách a stavil jsem se navštívit svou oblíbenou klientkou. Asi jsem měl štěstí, pravděpodobně probíhal den otevřených dveří. Nikoho jsem nepotkal. Z kuchyně sice zaznívaly hlasy, ale službu měla ne mě příjemná osoba, tak jsem se jí vyhnul. V prvním patře jsem někoho potkal, ale nevím jestli to byla návštěva nebo zaměstnanec a do druhého patra jsem nešel. Paní měla z návštěvy radost, protože jiná zábava tam není. Dřív si mohla alespoň zajít na masážní lehátko, ale to už tam prý není. Po té, co tam zmizelo plno věcí, ani nečeká, že by se vrátilo. Asi nebylo na výplaty a o polohovačky zatím není zájem. Ještě že má rotoped. Ten je její, tak jí snad zůstane. Lehátko bylo jedna z věcí, které ji tam drželo a pomáhalo. Překvapilo mě, jak je v budově chladno a to bylo venku hezky. Další informace, která mi paní řekla, si nechám pro sebe. Nechci jí dělat problémy. Buďte rádi že tam už nepracujete. Prý se tam dějou divné věci.

Re: návštěva

eva, 1. 11. 2015 22:16

a ještě se dít budou. už brzy. :-)

opakující se sviňárny

dobrá pečovatelka, 1. 11. 2015 9:35

Mimo rizika ohrožení zdraví představuje pro klienta pobyt v neregistrovaném zařízení v Nupakách, rovněž ohrožení jeho finanční situace. Klienti totiž za pobyt platí obvykle celým příjmem – důchodem (zařízení klientům neponechává 15% zůstatek z příjmů). Dále někteří klienti zjevně předávají zařízení rovněž příspěvek na péči, aby byla dosažena požadovaná částka za pobyt. Příjemce příspěvku není oprávněn předávat jej ubytovacímu zařízení a může mu proto být odejmut. Tím by se finanční situace klienta ještě dále zhoršila, neboť by mu vznikal dluh.

To samozřejmě velkořiť vůbec nezajímá, protože myslí jen na svůj prospěch. To je hyenizmus.
Přes všechno to okrádání už nemá peníze na nic. Její hospodaření se dostalo do stavu ,,vytloukání klínu klínem" a přesto je finančně na dně. Její závazky jsou katastrofální. Dluží doslova kam se podívá. Dodavatelům energií, rodinám klientů, zaměstnancům, státu,za své nemalé závazky z minulosti, firmám...... Strhávala zaměstnancům peníze na jejich exekuce, ale už to jaksi zapomněla odvádět. Pokud zaměstnavatel neodvádí srážky ze mzdy a pokud dojde k jakémukoliv porušení, exekutor většinou bez výjimky blokuje další majetek dlužníka. Nezajímá se, z jakého důvodu mu stržené peníze nepřichází. Důkazní povinnost je tak na straně poškozeného zaměstnance. Velkořiť má s exekucemi nemalé zkušenosti, proto si byla tohoto svého jednání vědoma. Přesto několika zaměstnancům vědomě způsobila problémy.
Myslíte, že stávající zaměstnanci budou výjimkou?

Re: opakující se sviňárny

, 1. 11. 2015 13:15

jsem ráda že se stránky vrátily k původnímu účelu pro který byly stvořeny. ;-)
pravda a dobro stvořené bohem vítězí

trestní oznámení 3

zen, 31. 10. 2015 9:13

Tímto doporučeným dopisem, podáváme trestní oznámení na ředitelku firmy Blotket Corporation,
- odštěpný zívod, Chudenická 1059/30, 102 00 Praha 10, IČ: 031 75 006
Ladislavu Maťhovou – Novotnou.
Ředitelka svojí činností, v Domově u Věže, Nupaky 149, 251 01, porušuje zákon o zdravotních službách.
V Nupakách 5.1.2015

podpisy

Kontrola přišla, pochybení našla.

Re: trestní oznámení 3

expečovatelka, 31. 10. 2015 12:18

no vidíte, to je pravda. to se tam vlastně také dělo. ředitelka nám všem říkala že je romana vránová zdravotní sestra a nakonec se ukázalo, že je to pečovatelka jako my. jak je možné, že ji ředitelka nechala brát lidem krev, převazovat rány, rozdělovat léky.... vždyť to vlastně nesměla. jednou jsem zažila, že o své vlastní vůli rozhodla, co dá klientovi na dekubit. když jsem se jí ptala, jestli by to neměl rozhodnout doktor, tak řekla, že to bude dobrý, že si to našla na netu a že jí to ředitelka schválila. romana sama vystupovala a jednala s rodinami i doktory od záchranky jako zdravotní sestra. nikoho nenapadlo, že to tak není, když nám ji ředitelka představila jako zdravotní personál. ona je jak ředitelka, ta si také hraje na doktorku. sranda byla, jak se ředitelka po domově producírovala v bílém plášti.

Re: Re: trestní oznámení 3

nemesis, 31. 10. 2015 13:42

ty jo. to je nějaká blbost s tou romanou, ne? ona není zdravotní sestra? tak jak mohla píchat klientům kapačky?

Re: Re: Re: trestní oznámení 3

ela, 31. 10. 2015 18:17

Když jsem byla na policii,tak na to se mě taky ptali.Popsala jsem tam všechno,co Romana dělala.Určitě už to stejně všechno věděli.To je problém ředitelky.Určitě to bude chtít na někoho hodit.Neváhala ani minutu a poslední svůj malér hodila na dceru.Klidně by jí nechala,ať si jde za ní sednout.Tý je to fuk.Co je to za matku že tohle udělá??

Re: trestní oznámení 3

dobrá pečovatelka, 31. 10. 2015 18:52

Na nikoho to nehodí. Stíhaný je Blotket a za ten je plně zodpovědná Maťhová. Je úplně jedno, co měla Romana ve smlouvě, protože jsou svědci, že vykonávala práci jako zdravotní sestra. A nejsou to jen bývalí zaměstnanci. To má Romana velký problém a určitě uvěřila řiť-itelce, že jí z toho vyseká. Tak snad ví, co hrozí za křivou výpověď.
Nikdo nemá povinnost, ani právo zjišťovat vzdělání svých kolegyň.

děkuji, ale tam ne

Eva Říhová, 30. 10. 2015 11:56

Ani nevíte jak jsem ráda, že jsem byla upozorněna na tyto stránky. K diskusím se nechci vyjadřovat, to je vaše věc. Chystala jsem se dát rodiče do bývalého hotelu v Nupakách, protože bych to měla z domova blízko. Když jsem ale zavolala do hotelu, tak mi nějaká paní řekla, že to tam za měsíc končí a ať se podívám na tyto stránky. To jsem netušila, že je to až tak hrozné. Raději se podívám po něčem v Praze.
Děkuji za tip, na co si dát při výběru pozor.
Eva Říhová

Re: děkuji, ale tam ne

dobrá pečovatelka, 30. 10. 2015 16:53

Vážená paní Říhová,
ani se Vám nedivím, že rodiče nechcete dát do Nupak. V domově už nepracuji, ale mám o stávající ,,péči" informace. Klienti tam momentálně živoří v otřesných podmínkách. Navíc se rozhodl odejít jediný zdravotník. Bez něho si to tam už ani nedokážu představit.
Chtěla bych Vám nabídnout alternativu k péči v pečovatelských domech. Jedná se o domácí péči a vše je legální.
V současnosti se staráme o osm seniorů, v pěti bytech na území Prahy.
V případě Vašeho zájmu, mne prosím kontaktujte na e-mailové adrese: dobrapecovatelka@seznam.cz
S pozdravem dobrá pečovatelka

:-D

hups, 30. 10. 2015 14:03

:-D :-D :-D MAŤHOVÁ TO JSOU PĚKNÉ SRAČKY DO KTERÝCH ZAPADÁVÁŠ. JEN SI TO UŽIJ. BLÍŽÍ SE DALŠÍ PŘÍSUN. :-D :-D :-D

Ostatní útíkejte, ať vás nezacáká. :-)

pro pani reditelku v Nupakach

Maamarzi, 30. 10. 2015 10:45

Pani Mathova - Novotna, opravdu jste si myslela, ze se mi budete mstit a ze se vam to povede? Jste na omylu. Poslala jste anonymni dopis, kde pracuji, ale pan reditel vi od koho ten dopis je. Ja jsem ani nechtel vedet obsah dopisu, tak nevim co tam bylo psane a ani me to nezajima. Pan reditel je inteligentni a chytry, takze vi jak se v takovem pripade zachovat. Nejak se vam to nepovedlo, protoze jen pan Buh vi kde je pravda. Proto se na vas vse sype. Preji vam hodne stesti. A jestli mohu, tak setrete vyhruzkami. Vy budete vedet o cem mluvim. Krasny den. Maamarzi


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »