Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

tak to je

Martin, 20. 10. 2015 21:57

Rád bych upozornil všechny, kteří se podíleli na popisovaném jednání (špatné péči), že v každé civilizované zemi, Česko doufám nevyjímaje, je toto jednání kvalifikováno jako asociální chování a jako takové také náležitě postihováno. Je to jednání velmi nebezpečné pro společnost, ve které se děje. V tomto případě o to nebezpečnější, že se do něj opětovně zapojila ta samá rodina. Přitom náplni jejich práce by mělo být hájit zájmy lidí v nouzi. V kauze Nupaky i v kauzách předcházejících zase došlo k okrádání a zcela zbytečným úmrtím seniorů. Jejich krev ulpívá pomyslně na rukou této proslulé recidivistky.

dobré pečovatelky vždy s úsměvem :-D

dobrá pečovatelka, 19. 10. 2015 20:37

Velká řiť-itelka se stala idiotem, který hodil rajče na bílou zeď a pak začal řvát: "Podívejte se, jak mám tu zeď zasranou." :-D

Re: dobré pečovatelky vždy s úsměvem :-D

dobrá pečovatelka, 19. 10. 2015 20:44

ještě dovětek: :-D :-D :-D

Re: dobré pečovatelky vždy s úsměvem :-D

Jiří, 19. 10. 2015 21:39

To už je fakt zoufalství. Že?

Re: Re: dobré pečovatelky vždy s úsměvem :-D

, 20. 10. 2015 8:13

naprosto souhlasím. velká řiť už musí být zoufalá.

Re: Re: Re: dobré pečovatelky vždy s úsměvem :-D

Páťa, 20. 10. 2015 11:14

Spíše to vypadá, že malý mozek je zoufalý.

Re: dobré pečovatelky vždy s úsměvem :-D

Kristýna , 19. 10. 2015 22:06

To jste asi vymýšleli dlouho,že? :-D

Re: Re: dobré pečovatelky vždy s úsměvem :-D

václav, 20. 10. 2015 8:16

My si tady nemusíme vymýšlet. Mluvíme pravdu.

Ještě si neodpustím vzkaz.

Maťhová, nedělej podrazy, nelži a nekraď. Asi ti to ještě nikdo neřekl, tak nemůžeš vědět, že se to NEDĚLÁ.

Re: Re: Re: dobré pečovatelky vždy s úsměvem :-D

Kristýna , 20. 10. 2015 11:39

Jo a pro "vaclava" speciálne - nech si keci na koledu,ráda bych te taky upozornila ze se v práci nespi a nesoulozi :-D ;-)

Re: Re: Re: Re: Re: dobré pečovatelky vždy s úsměvem :-D

Antibernardovřesky, 20. 10. 2015 12:48

Nauč se počítat. Těhotenství trvá 9 měsíců. I když tebe asi máma nosila mnohem déle co? To se tlustokožcům stává.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: dobré pečovatelky vždy s úsměvem :-D

václav, 20. 10. 2015 13:45

prosím nepiště o řiť-itelce že je tlustokožec.
I když pravda je, že to je první člověk, u kterého je vidět prdel i při pohledu zepředu.

VZKAZ PRO TYNKU

..., 20. 10. 2015 20:19

Mila Kristynko, prosim reci o tom ze se v praci nesoulozi si nechej nebot mas sama maslo na hlave.

Re: Re: Re: Re: dobré pečovatelky vždy s úsměvem :-D

pravda, 20. 10. 2015 21:45

Ano mila Krystino, v praci se nespi a nesouloží. V první řadě jsi si to měla brát k srdci ty, jako vedoucí pracovník.

VZKAZ PRO DEVILA(NEBO DEVILKU)

..., 20. 10. 2015 20:24

Jak jsme mohli krast vase penize? My jsme snad meli cisla k Vasim bankovnim uctu? To nemyslite vazne! My jsme na dovolene za penize klientu nejezdili.

špatná zkušenost

J.K., 20. 10. 2015 18:04

Dobrý  den,po 8 letech domácí péče jsem umístila svou matku do Domova pro seniory v Nupakách.
Matku jsem do zařízení dávala v pořádku,stabilizovanou a těšící se na změnu .Za necelé 3 měsíce pobytu  strávila matka  polovinu dní hospitalizací v nemocnici pro špatnou péči,hlavně nepodávání
dostatečného množství pití, z toho vyplynula neschopnost jíst a další zdravotní komplikace,které
se automaticky přidruží.Před poslední hospitalizací  mi dokonce personál volal,že matka umírá a že se bojí volat záchranku,že to mají od ředitelky zakázané.To bylo v pátek.Okamžitě jsem se tam spolu s bratrem rozjela,personálu jsem přikázala zavolat záchranku, že ředitelka nebude rozhodovat o tom,jestli moje matka umře.Lékař ze záchranky byl rozlobený,že je matka jak treska,totálně dehydratovaná,převoz neschválil a připojili matku na kapačky,aby byla zavodněna, víc pro ni udělat nemohou ani v  nemocnici.Až na tom bude lépe popř.hůře,musí volat znovu a hlavně podávat pití i k infuzím.K tomuto ale matce určitě již personál pití nepodal,přestože lékař přikázal,že musí pít,v neděli byla matka odvezena opět - po třetí- do nemocnice,protože bratr,který se byl v neděli ráno na matku podívat, nemohl ji probudit. Lékař mi řekl, že se v zařízení poslední dobou střídá personál a že má se zařízením velmi špatné zkušenosti.Nyní mám matku doma, do zařízení ji již nevrátím, ukončím smlouvu.Matka je na tom se zdravím velmi špatně,jak fyzicky tak psychicky,i mě celá situace a její chování velmi deptá,neustále mě volá,je zmatená,něco chce a neví co, nenechá mě ani vyspat,je to  peklo.Mohu říci .že se zdravotně vrátila zpět do doby před 8 lety,kdy měla těžkou mrtvici a jen mojí péčí jsem ji
zde udržela tolik let.Nyní během pár týdnů je všechna moje dřina pryč.Zvažuji podání trestního oznámení na ředitelku zařízení pro ublížení na zdraví  a zanedbání péče o svěřenou osobu. I když matka tam už nebude,jsou tam jiní staří lidé,kterým nikdo nepomůže.Hodně lidí si stěžuje,ale potichu,protože se bojí,že se jim bude mstít na rodičích.

Re: špatná zkušenost

Devil, 20. 10. 2015 18:39

Nikdy jsem podobné rozhodnutí neudělala, vždy to měl na starosti zdravotník.
A nikdy jsem od rodin nepřebírala žádné hotové peníze. To je lež. Už jsem na policii řekla, jak to bylo. Pokud se nějaké peníze ztratila, tak za to můžou zaměstnanci. To dokážu.

Re: Re: špatná zkušenost

Kristýna, 20. 10. 2015 19:07

To je snad každýmu jasný, že? :-)
Všude kradou zaměstnanci. PMůžu potvrdit, že peníze přebírala Eva V.

jak to bylo

dobrá pečovatelka, 17. 10. 2015 15:43

Ke konci roku 2014, když už bylo jasné, že řiť-itelce opět nejde o péči o klienty, ale o vlastní obohacení, se skupina zaměstnanců už nemohla dívat na zhoršující se podmínky pro klienty, které řiť-itelka ani přes opakované stížnosti neřešila. Po té, co si začaly stěžovat i rodiny klientů byl sepsán dopis paní ombudsmance. Další dopis poslal i někdo od rodin klientů (zjištěno dodatečně).
O vzniklé situaci v domově byl informován úřad ombudsmana a za jeho pomoci i ostatní státní orgány. Všude vyšli vstříc, protože nikdo nechtěl, aby se opakovaly Tuchlovice, Líchovy, Jíloviště.... Osloveno bylo několik spolehlivých pečovatelských domů, kam se později přesunuli někteří klienti i zaměstnanci. Když bylo vše připraveno, počkalo se jen na únorovou kontrolu a byla upozorněna média. Mezi tím zaměstnanci, na radu úřadů, podali několik podnětů kontrolním orgánům, protože bez podnětů by k žádným kontrolám nedošlo. Podáno bylo i pár trestních oznámení a upozornění, které zablokovalo firmě účet. Po únorové kontrole, byly osloveny vybrané rodiny klientů a vysvětleno jim, k jaké situaci došlo, a co je řiť-itelka zač. Následně odešlo v první vlně plánovaně několik klientů i zaměstnanců. Po té, co se zbylé rodiny neměly k tomu, aby daly rodiče jinam, úřady informovaly, rodiny, že pokud nepřemístí své příbuzné jinam, přijdou o příspěvek na péči a bylo jim nabídnuto kam mohou rodiče umístit. Se situací byly seznámeny i ostatní pečovatelky, které si začaly hledat jiné zaměstnání.
Informován byl i pan P., aby měl čas najít si nového nájemce. Po dohodě s policií byla průběžně podávána zpráva o situaci v domově.
Tento zdlouhavý proces nakonec přinesl ovoce a valná většina klientů si užívá důstojnou a odpovídající péči.
Podmínky pro klienty se v Nupakách stále zhoršují, ale na jejich spočítání už stačí prsty jedné osoby.

Proč tady pořád dochází k házení viny na zaměstnance???
ZODPOVĚDNÁ za vše je velká řiť-prezidentka!!!

Re: jak to bylo

Kristýna , 17. 10. 2015 16:10

Ale že vám to trvalo než jste se veřejně přiznali k tomu jak jste se rozhodli zlikvidovat zařízení že? A to vše jen pro to že Bernard nezkousl svuj odchod a vy úžasný dobry pečovatelky napomenutí a výtky ktere byly k vaši perfektní péči vedeny. Každému normálnímu člověku který si tohle zde přečte dojde,že jste organizovana skupina ktera tady dela jak je péče priserna přitom de přiznává k tomu ze rodiny musely byt donuceny opustit toto zařízení. .. protoze kdyby ta péče byla tak hrozna jak vy se tady neustále snažíte nalhat tak by asi odcházet nechtěly...a mimochodem vase neustále lzive keci : v tuchlovicich nikdy kontrola od ombucmana nebyla a ani v Jilovišti. ... tudíž si opět lžete do kapsy. Alespoň ted všichni vědi díky komu přišli zaměstnanci o práci a klienti o domov.. ale stále zapomínáte ze jsou pecovatele kterým se vůbec nelibi ze tady tvrdíte ze byla a je špatna péče. ... ostatne jsem si jen utvrdila to že jste jen banda chudáků a odporných vychcanku. .. !!

Re: jak to bylo

Adam Kovář, 17. 10. 2015 19:53

Prosim vas pece o klienty byla az do te kontroly zcela v poradku. Fyzioterapeut pravidelne a poctive cvicil s klienty,bohuzel odesel prave kvuli razii.Pravidelne sem dochazeli lekari, mimochodem panu docentovi Paluchovi , jinak velmi skvelemu diagnostikovi, jste velice zneprijemnily zivot. Kdyby kdokoliv z vas dostal takovou pokutu co on, tak si rovnou muzete jit vykopat hrob. Strava byla a do dneska je vyborna. Stale jsme zarizovali ruzna vysetreni pro klienty, neustále se delaly kontrolni odbery. Porad se chodilo s klienty na jidelnu a delali se s nimi ruzne aktivity.Veskera pecovatelska a zdravotnicka pece byla v poradku. Jediny kdo mel nejaky problemy byla jenom zhrzena skupinka na ubytovne. Vubec vam nikdy neslo o klienty, beru zpet, pani Kopeckova vam vubec nikdy neslo o klienty ba naopak ,nekolikrat jste je umyslne ohrozila na zivote. Jak si muzete dovolit zavolat kolegovi, aby nechodil na nocni a at nebere vubec telefony, jenom proto aby si to mlada Mathova pekne sama na te nocni vyzrala. Nastesti pan Bednarik je inteligentni clovek a hned mne kontaktoval. Uvedomujete si vubec co jste mohla zpusobit?! Za další, jak si muzete vubec brat Bohunku do ust?? Byla jste to vy kdo ji svým absolutne ignorativnim chovanim vazne poranil nohu a to vas dokonce prosila aby jste ji nebrala do ruk, hned pote upadla do tezkych depresich. V tom dopise pro ombudsmanku jste uvedli uplnou lez a jenom proto se skryvate, protoze tohle je skutecna pravda. Dale, co pani Bozenka, kterou jste VY upustila na zem a ikdyz mela neskutecne bolesti nikomu jste to nenahlasila a v klidu jste si odesla domu chrapat!!!!!!! Nastesti vcas Bozenku uslysela nocni smena plakat. Te pani v nemocnici zjistili zlomeninu pazni kosti a otres mozku,chapete ze mohla klidne zemrit?? Vy dobra pecovatelko Kopeckova. Vy byste vubec nemela vylezat z diry. Co se tyka te pani co umrela a byla ulozena na chodbu a byla tam 4 hodiny,my neovlivníme rychlejsi prijezd pohrebni sluzby,predstavte si, ze se nekdy ceka i celou noc. A co si jako predstavujete za dustojnou mistnost?? Jako treba kaplicku??? Navic ja osobne sem rodine donesl kresla at se muzou v klidu se svou milovanou maminkou rozloucit, nekolikrat sem se byl za nema podivat jestli nechteji napit a nebo jestli neco nepotrebuji. To za to pan Bernard tam neustale chodil a i kdyz tam rodina truchlila tak se jich porad ptal zda uz by mohli jit. Dokonce za mnou prisel syn zemrele a ptal se me jestli je ta osoba psychicky normalni a proc je nenecha v klidu se rozloucit. Takze opet je to uplne jinak nez v tom dopise. Prosim Vas vsechny kdo navstevuje tyhle stranky, mluvim pouze cistou pravdu,nemam duvod lhat. V praci jsem byl a vlastne stale jsem dost casto, skoro kazdy mesic jsem mival nejvice smen a proto pisu z vlastnich zkusenosti, jelikoz jsem byl u toho osobne a nemel jsem to nekde z nekama. A tyhle lidi mi budou tvrdit ze to udelali pro klienty?? Tihle lide, hnani hlavne osobni pomstou, psali ombudsmance dopis o spatnych vecech co se zde deji?? Nerikam ze zde bylo vse v poradku, to urcite ne, ale co se tyka zdravotnicke a osetrovatelske pece, tak to jsme se snazily vzdy delat co nejlepe. Do internich zalezitosti vedeni a chodu tohodle ustavu mi nic neni, to neni moje starost, pouze se snazim pecovat o lidi. Jak lide, kteri nemaji ani potrebne vzdelani a uz vubec temer zadnou praxi , muzou hodnotit psychicky a telesny stav klientu a posilat to ombudsmance?? Tihle ti zaujati a hlavne pomstou hnani jedinci jsou zvani na policii?? Aby podavali jednosmerne vypovedi??? Me si nikdo nepozval, zrejme proto, ze bych vypovidal presne tohle. Radeji si pozvou nekoho uplne bez potrebneho vzdelani, jen kdyz bude vypovidat vse spatne na tenhle ustav. Ode me by meli aspon objektivni a pravdivou vypoved. Nejsem pro tuhle a nebo tamhletu stranu,nejsem ani zadny reditelcin oblibenec, jsem tu pouze pro klienty a nenecham si spinit moji a praci ostatnich kolegu. Vse co jsem zde napsal je pravda. Mrzi me jak to zde dopadlo, ale bylo to hlavne diky lzivemu dopisu.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »