Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: na něco jste zapoměly,děvčata

václav, 29. 9. 2015 22:48

a jóóó. maťha = tupoun stoupa

Re: Re: na něco jste zapoměly,děvčata

betty, 30. 9. 2015 6:20

určitě mluvíte o té atrapě s napoleonským komplexem co mi na ubytovně pořád lez na pokoj. až když jsem mu řekla že je kretén tak dal pokoj.

Re: Re: Re: na něco jste zapoměly,děvčata

falešné jako vždy, 30. 9. 2015 13:31

Až na to že to Bety nepsala ale jinak dobrej pokus...

Re: Re: Re: na něco jste zapoměly,děvčata

falešné jako vždy, 30. 9. 2015 13:32

Až na to že to Bety nepsala ale jinak dobrej pokus...

samo mluva

Leona, 29. 9. 2015 23:01

Hele Bernarde, pořád si povídáš sám se sebou ?

Re: to samo

zdeněk, 30. 9. 2015 6:50

co ty laděnko,ještě se pochcáváš??

připravte se bránit

zen, 27. 9. 2015 15:27

Protože se kolem jumbo říť-itelky stahuje smyčka spravedlnosti, začíná vymýšlet, jak vyklouznout. Denně si zve do kanceláře paní Černou a hustí do ní svojí verzi dění v Nupakách a očekává, že ji přikloní na svojí stranu. Ta jí samozřejmě všechno odkývá a snad i věří. Také obíhala zaměstnance s lejstrem a vyžadovala od nich podpis, aby mohla podat kolektivní trestní oznámení. Bez úspěchu. Na tom je vidět jak je zoufalá. Už vymýšlí, jak z obvinění vyklouznout. Rozhlašuje například, že za katastrofální péči o klienty nemůže ona, ale pečovatelky, které se o klienty staraly. Připomeňme si, že to byla právě ona, která nezařídila dostatek personálu. Také na schůzích vydávala rozhodnutí kdo a jak se má z klientů přivazovat, případně i zamykat na pokojích. Ve spolupráci s vedoucí pečovatelkou, Kristýnou Maťhovou, rozhodovala, kdy klienti zůstanou na pokojích a kdy půjdou ven. K čemuž v posledním půl roce, prakticky nedocházelo. Naopak to byly pečovatelky, které si opakovaně stěžovaly, že jich je málo na to, aby klientům mohly poskytnou alespoň základní péči. Ani když klienty krmil personál kuchyně a uklízečky, řiť-itelka neměla potřebu to řešit.
Řiť-itelka ubližovala i rodinným příslušníkům tím, že jim zasílala dopisy na hranici vydírání, většinou po té, když ji oznámili, že si svého příbuzného dají do jiného zařízení. Minimálně v jednom případě se dopustila psychického týrání, když den před odchodem klientce vyhrožovala, že se v novém zařízení o ni špatně postarají a to tak, že se dotyčná psychicky zhroutila (Bohunka).
Připomeňme, že i vyhrožování klientovi např. injekcí, nebo zákazem televize je v tomto prostředí, psychické týrání.
Jelikož už jsme všechny byly u výslechu a i tyto skutečnosti byly zadokumentovány, nedochází zde k ovlivňování svědků.
Jistě jste od Maťhové zaslechly, že ona je v pohodě, protože „všechno odnese Bernard.“ To je její další blud. Vyšetřování se týká pouze firmy Blotket a Maťhů. Pan Bernard je v tomto řízení veden jako svědek.
Čerstvá zpráva je, že se včera v Nupakách sháněla po řiť-itelce policie.
Že by už to začalo?

Re: připravte se bránit

, 27. 9. 2015 17:57

tak to se dalo čekat. ne nadarmo se pro lidi, kteří si chtějí nahrabat na bezmocnosti seniorů, vžilo označení ŠMEJDI !!!

Re: Re: připravte se bránit

kuk, 27. 9. 2015 20:32

až si přečte ten spis, tak nás zažaluje všechny. :)

Re: Re: Re: připravte se bránit

olda, 27. 9. 2015 21:59

z vlastní zkušenosti mohu potvrdit,že maťhová je pořádná 3,14ča.
a bernard férovej chlap.

Re: Re: Re: Re: připravte se bránit

ritolezka, 28. 9. 2015 21:11

Nevěřím svým očím,jsi to ty Oldo,o kterém si myslím,že je to on?Ty nejen že žiješ,ale ještě tě zajímá dění okolo Nupak?Tak to je prima zpráva!Ty jsi měl přeci taky výhrady k vedení domova,resp.ke způsobu a metodám velké ředitelky zeměkoule,mám pravdu?

Re: Re: Re: Re: Re: připravte se bránit

olda, 28. 9. 2015 22:10

ta ženská je magor. děsně záviděla,když se zaměstnanci spolu přátelili.pořád nás špiclovala a a její nápady byli šílený. uznávám,že jsem byl vyhozený právem,ale ke klientům jsem se choval hezky. ona jen kouká jak každému ublížit a okrást. klientům dávala prášky na uklidnění bez doktora. také jsem byl u policajtů a všechno tam řek. i o tom šmírování. naposled jsem v nupakách byl když jsem rozebíral podlahu. a ona šmírovala i když byla sobota a hned volala bernardovi, že chodím často kouřit. nevědět co se děje v nupakách ani nejde. každou chvíli se mi na ně někdo ptá. jsem s pečovatelkama pořád v kontaktu. navíc jsem dvě potkal v metru jak rozdávají letáky. tak jsem se dozvěděl že se tu o maťhový píše. chodím za slávinkou do kunratic,starám se jim tam o zahradu. má se určitě líp než v nupakách. nedivím se že všechny pečovatelky utekly. je blázen.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: připravte se bránit

Maamarži, 29. 9. 2015 5:34

Cus, Oldo, vzdycky jsi rikal, ze kristyna a reditelka jsou svine. V tomto na tebe vzpominam a prevzal jsem tve slovo. O klienty jsi se staral dukladne. Bohuzel se Natouskovy a Mathovy nelibilo co jsi jim rekl. Ja jsem udelal to same. Rekl jsem jim, ze stoji za hovno.

to teda čučím

jirka, 28. 9. 2015 21:00

Já se vážení přátelé nestačím divit.Pracoval jsem v Nupakách a velice dobře si pamatuju,jak o nás,zaměstnancích ředitelka mluvila,že co jsme to za póvl,všichni samá exekuce....No,je pravda,že i já ji mám,jenže na rozdíl od téhle ženské jsem se do ní dostal ne svou vinou,ale co je důležitější-já to přiznám a také to platím.Dostal jsem od kolegyně,která také makala v Nupakách odkaz na tyto stránky a je to teda síla.Kam se na tuhle mrchu my se svýma pár tisícema hrabem.Tak teď bych byl třeba rád,kdyby mě tahle ženská do očí řekla,jaký jsem póvl,že mám exekuci.Četl jsem tu,aby se tu nemluvilo sprostě,tak to zaobalím-prokopnul bych jí ten její ohromný anus.A až bude nějaký ten soud,dejte tu vědět,rád se přijdu podívat,třeba jí to budu moct říct,jaká je to milka.Tak asi tak-a držím palce.

nenecham si to ujit

ferry, 26. 9. 2015 22:16

nemam rad policajty ani soudy,ale na tuhle sou prindu rad.az me ta zenska uvidi a pozna,tak stopro buchne vzteky.tak se teste,Mathova

Ještě důležitější

ritolezka, 26. 9. 2015 20:37

Vážení přátelé,dopisovatelé,návštěvníci,
nejsem sice žádná prezidentka nějakého pochybného spolku,ale dovoluji si tímto upozornit,že 12.9.2015 padla tisícovka návštěv na těchto stránkách a v těchto dnech padla druhá.Je vidět,že lidé,kteří měli nebo mají něco společného s Maťhovci,sem opravdu chodí,protože tuší,že tohle je opravdu prima způsob,jak je ,, doprovodit na té cestě" tam,kam patří a také si ohlídat,aby i dostali to,co jim patří.Myslím,že vy víte kdo,bude velice překvapena hojnou účastí na soudních jednáních,která se blíží a kde dost pravděpodobně zažijeme další divadýlka z nepřeberného repertoáru paní režisérky,a to od precizně zahraných zdravotních komplikací až po podávání trestních oznámení na kdekoho.Slibuji vám nevšední zážitky,tak si to rozhodně nenechte ujít.Máme ještě několik jiných želízek v ohni,to pro případ,že by se náhodou Hujerovům podařilo se vysmeknout.Tentokrát se neponechá nic náhodě a výsledek bude jištěný na několika frontách.Zlo musí být potrestáno a pravda musí zvítězit!

Re: Ještě důležitější

Maamarži, 26. 9. 2015 21:12

jde videt, ze je to veliky uspech. zcela souhlasim

Re: Re: Ještě důležitější

václav, 26. 9. 2015 21:20

Bez výhrad souhlasím. Je dobře, že stránky plní účel.

DŮLEŽITÉ!

zen, 26. 9. 2015 17:34

Protože už se vyšetřování blíží ke konci, je potřeba si připomenout, co bylo a co bude následovat. O tom, že zde zmiňovaná osoba spáchala několik trestních činů a některé i opakovaně, nikdo nepochybuje. Proto policie zahájila trestní řízení. Nejdříve proběhlo přípravné řízení, jehož účelem je připravit podklady pro řízení před soudem. V této fázi se, kromě jiného, opatřují podklady pro podání žaloby (například domovní prohlídka). Provádí policie, ale od samého začátku vykonává dozor státní zástupce.
Pak proběhla fáze vyšetřování. To začíná zahájením trestního stíhání (znalecké posudky, výslechy svědků, prověřování listin, zajištění důkazů, atd.). Při nejasnostech se výslechy svědků mohou opakovat a také postup je odlišný, podle druhu spáchaného trestního činu.
Následovat bude podání žaloby, počátek hlavního líčení, dokazování, závěr hlavního líčení a rozhodnutí soudu. Samozřejmě jak tomu často bývá, i odvolání.
V tomto případě se neočekává, že by vyslechnutí svědci (většinou bývalí zaměstnanci), byli předvoláni přímo před soud, aby zde zopakovali své výpovědi, ale vyloučit to u všech nejde. Záleží na obhajobě, jak moc bude zpochybňovat výpovědi svědků. DŮLEŽITÉ je ale zmínit, že v nejbližších dnech bude mít obžalovaná a její právní zástupce právo nahlédnout do spisu (dělat si poznámky i kopírovat). Zde se dostanou do rizika konfrontace ti zaměstnanci, kteří proti obžalované vypovídali (neznám nikoho, kdo tak činil v její prospěch) a stále se nacházejí v Nupakách. U těchto trestních činů se neočekává uvalení vazby, takže bude do Nupak dále docházet.
Pro ty méně chápavé: Baba si přečte, co jste o ní na policii řekli.

ahojky

dobrá pečovatelka, 25. 9. 2015 18:43

Ahojky holky, promiňte, že jsem se tak dlouho neozvala, ale měly jsme s děvčaty plno práce. Máme další babičku o kterou se budeme starat. Pomohly jsme ji vyřídit nějaké písemnosti na úřadě a trochu zvelebily byteček. Máme tam i jednu místnost jako zázemí.
Musely jsme přerušit akci s letáky, protože nám došly. Ale v úterý jich dorazí další stovka. Překvapilo nás, co lidí o Nupakách ví. Většinou si je pamatují z televize, ale už i od známých. Ti co mají někoho z rodiny v pečovateláku, byli většinou informováni přímo v zařízeních. V informační kampani budeme rozhodně pokračovat.
Koukám jak se to tady rozjelo. To je dobře. Ať se ty mrchy chytnou za nos. Mohu potvrdit že se konec Nupak opravdu blíží. Na sociálce se už zajímají zástupci pečovateláků, kam půjdou klienti, až to tam zavřou a nabízí volné kapacity.
Prý z Nupak zase někdo odchází. Víte o tom někdo něco?

Jé, to máme hezkou návštěvnost. :-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »