Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Re: Re: další novinka

Maamarži, 20. 9. 2015 14:43

Vazeni, byl bych rad, kdyby jste nepsali pod cizimi jmeny.
Udajna BETTY toto nepsala. Nedavno take psal nekdo jako Betty. Betty si nepreje tady byt zminovana. Vim to, protoze jsme si psali na viberu. Byla rozcilena, ze nekdo pise pod jejim jmenem.

Re: Re: další novinka

Václav, 29. 8. 2015 18:08

Myslíte TU Kristýnu, co si na vedlejší budově udělala pelech a celou noční prospala???? Ta co byla věčně někde připíchnutá u zdi vedle pokojů a špiclovala???? Aháááá!!!! Ale to je dcera TÉ ředitelky Maťhové co měla pečovatelky na starost a pořádala jim školení a úkolovala je. TA ředitelka, co panu Bernardovi tunelovala firmu. TA ředitelka co jí Vinterová a Černá předávaly peníze od rodin, i když to před svědky zakázal. TA ředitelka, co vede další firmu ke krachu. TA ředitelka, co otevírá a krade soukromou poštu zaměstnanců!!!! To musí být pořádná svině, když tohle dělá.
A už došlo i na tahouny. Elena podala výpověď.

Re: Re: Re: další novinka

nikola, 29. 8. 2015 18:20

Od špiclovani tam byli úplne jini a do dneška jsou. A mám ted pocit ze si trochu protirecite. .. tak buďto ředitelka teda nic nedělala a nebo měla na starosti pečovatelky? !! Jste asi dost rozdvojena osobnost :D a jestli ono to nebude tim ze pan Bernard ví o teto práci úplne hovno :D hele namáhate se zbytečne ... všichni vědi že jste banda lidi kteří škodi,snaží se pospinit a to jen proto že oni sami nikdy nic nedokázali. .. všichni už vás prokoukli, jen je otázkou jak dlouho vás to ještě bude bavit... přestaňte fnukat,zvednete prdel od počítače a běžte raději pracovat ať se přestanete tolik nudit.

Re: Re: Re: Re: další novinka

Václav, 29. 8. 2015 18:35

No já tu svojí v pohodě zvednu. Já nejsem jako někdo, komu už nohy prdel neunesou a sjíždí na ní schody.

Re: Re: Re: Re: Re: další novinka

nikola, 29. 8. 2015 18:38

Václave, to jsi trefil. :-D
Nejlepší na tom je, že jí je jídlem polil ten její poskok. :-D

Re: Re: Re: Re: Re: další novinka

nikola, 29. 8. 2015 18:40

Copak ? Radunka upadla na schodech ? No to me mrzí. .. ale není divu... Dalo se to čekat, máte pravdu prdel má opravdu velikou.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: další novinka

nikola, 29. 8. 2015 19:43

Ale ne. Ta prdelatá baba, co si říká ředitelka jela v Nupakách po prdeli skoro až do přízemí. Pak si tu prdel musela podepírat berlemi. Vtipné je, že jí ten její poskok nesl do kanclu jídlo a schody polil mastnotou. A ona to pak vytřela.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: další novinka

nikola, 29. 8. 2015 19:57

Jo tak... jsem se lekla ze si Radunka něco udělala. ... to se stává no to víte. .. do dnes mám v zive paměti jak pan jednatel Bernard trochu popobehl opet bosky v kuřincich a podělal si koleno na tolik že skončil na operaci... pak byla prdel sledovat jak dlouze simuluje o berlich. ... jen by me zajimalo zda si potom ty nohy alespoň vyjimecne umyl.. kdyz jsi vzpomenu jak je mel stale spinave v praci no fuj...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: další novinka

nikola, 29. 8. 2015 22:27

To já si zase pamatuji, jak ta tlustá upocená rádobyředitelka běhá po Nupakách stále dokola v jednech upocenech tygrovanejch hadrech. Případně v nějakých duhových přehozech přes cirkusové šapito. Ono by ji také nic jiného nezakrylo.

Re: Re: další novinka

Maamarži, 29. 8. 2015 22:29

Pan Bernard spravoval cely domov senioru, delal udrzbu a take obstaraval potravu a dnes tam nemaji skoro co jist a musi se cekat 14 dni na pleny. A to je tam zhruba 25 klientu a pecovatele odchazeji, ted jich tam je 9 a to z toho, Igor je v nemocnici, Iveta konci, Irena konci, rika se, ze i elena a k tomu jeste dva zamestnanci chteji skoncit. Pod tadytim vedenim se ani nedivim.

doufám ve spravedlnost v tomto státě

Františka Šťavová, 19. 9. 2015 19:24

To co zde čtu, je naprosto šílené, dva lidé z mého blízkého okolí pracovali pro p.Maťhovou. A měli s ní velmi zlé zkušenosti. Takže to co je zde uvedeno, je zřejmě všechno pravda. Potom teda nechápu náš stát, jak může vůbec něco takového dopustit. šílené naprosto šílené!!! Doufám že tomuto rádoby podnikání, policie učiní brzo přítrž!

mrchy

Jiřka, 18. 9. 2015 23:23

Co je to za mrchy pozná každý, už jen podle toho, že po odchodu pana Bernarda, kvapem odešly všechny pečovatelky. Tím daly jednoznačně najevo, co si o nich myslí. Je totiž velmi demotivující na ně dělat.
Ale že se vám to vaše podlé chování vrací jako bumerang. Viďte ředitelko Maťhová a hlavní pečovatelko Maťhová.

tak další Maťha

ritolezka, 15. 9. 2015 22:16

Tak prý už je to na světě,ani nás ředitelka zeměkoule neinformovala.Bude to další v řadě Maťhů i když se patrně bude jmenovat nějak kdoví jak a kdoví po kom.Copak asi dostane do vínku-lenost a nulovou inteligenci po mamince,závist,mstivost,zášť a patrně krásu po babici,no a trochu slizu po dědovi?To je pěkná směsice,chudák dítě,ale rodiče si nevybíráme,bohužel.

Re: tak další Maťha

vaclav, 15. 9. 2015 22:57

A kdy to nechají potetovat aby to zapadlo do rodinky. Jestlipak bude mít mini spratek taky takovou nosatou kosatku, jako má bábrle,

Re: Re: Re: tak další Maťha

jira, 18. 9. 2015 21:51

lepsi by byl napis "nakopni me, vzdy si to zaslouzim"

JAROSLAV BERNARD

trn, 18. 9. 2015 19:47

pokud se tu ma rozběhnout psaní na pokračovaní mám návrh na první kapitolu kdo chce at se přidá JARDU BERNARDA jsem měla možnost poznat jako velkého pracanta poctivého člověka a muže na svém místě byl vždy velmi ochotný kdykoli se cokoli stalo šel ochotně ihned řešit jakýkoliv problém výplaty za jeho vedení byly vždy v pořadku a v řádném termínu vyplacené a o všech srážkách a případných exekucích nás informoval a řádně je písemně podložil to o madam řititelce říci nemohu ta si strhávané částky na exekuce z našeho platu vzala ale nikam je neodeslala a použila je pro sebe a svou povedenou rodinku MÁTE LI TAKÉ TYHLE SKUŠENOSTI JAKO JÁ RADÍM VÁM PODAT NA NÍ DALŠÍ TRESTNÍ OZNAMENÍ A ÝE JE JICH UŽ PĚKNÁ ŘADKA s pozdravem MAŤHUM ZMAR se zatím loučím

pište, pište

Martin, 18. 9. 2015 13:55

Je to dobrý ale je toho málo! Už mám všechno přečtený a dobře se bavím. Pište víc, takový moudra a hlubokomyslný myšlenky nevypotěj ani v televizi a rozhlase, a že tam jsou kolikrát perly. Tak jen pište, pište!!!! :D

Re: pište, pište, píšeme

jirka, 18. 9. 2015 19:26

Cirkus Kludský prodává vyřazené šapitó.

Skvělá příležitost,pořídit si na novou funkci nové šatičky,prezidentko Maťhová.

.

ta neslušná slůvka

maxidobrá pečovatelka, 17. 9. 2015 19:00

Prosím vás znovu,nebuďte jako oni(Maťhovci) a netahejte sem tahle slovíčka.Velice dobře vás chápu,rozhořčení nad tím,co tu tahle famílie prezentuje je dost veliké,drzost,se kterou si dovolí sem vstupovat je také nadrozměrná /tak jako ta paní,o které se tu toliko píše),ale můžete své názory vyjadřovat i bez těch slůvek a nahradit je slušnějšími.Návštěvnost tady je opravdu slušná,tak si to nepokažte.
A na závěr jeden bonbónek-již příští týden se tu objeví jakýsi seriál,bude mapovat celé ,,podnikání " velké madam,to aby i ti méně informovaní byli v obraze.Tak se těšte,trestní oznámení tu budou létat v trojstupech!Ale to by se muselo nejdřív těm právníkům zaplatit a taky nevím,jaká sazba by byla za to,že chudák občan si dovolí někde nedejbože říci pravdu.

Re: ta neslušná slůvka

václav, 18. 9. 2015 19:05

Tak to se těším. To bude super počtení. Alespoň to někomu oživí paměť.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »