Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: zima

ša, 22. 9. 2015 14:55

Bodejť by se topilo. Přišla faktura za nedoplatek plynu. Skoro sto litrů.
Asi budeme rádi, když se zatopí v krbu.
A svítit loučemi. Přišly další upomínky za elektriku. Varování před odpojením.

Re: zima

ritolezka, 22. 9. 2015 22:39

Ono jde o to,jestli pan dokonalý,sebestředný,ješitný,neodolatelný,ženami odmítaný a přece se nevzdávající pan provozní vůbec ví,kterak zatopit.Ti,co to uměli už tam dávno nepracují a jeho cit pro úspory se projevil skoro devadesátitisícovým doplatkem za plyn.Jestlipak bude ekonomické topit v takovém ohromném zařízení pro tak málo klientů?No ale jestli se nezaplatí,tak se odpojí a netřeba nic dál řešit!Ale kde vzít kačky,koho ještě lze odřít?Toť otázka,ti co prokoukli se už nenechají a ti,co se nechají zase tolik nepřinesou!No tak hodně štěstí při řešení tohoto rébusu,pane spasiteli

továrna na dluhy

účetní, 20. 9. 2015 16:05

Tady se pořád mluví o tom, že má Maťhová a spol. Nějaké dluhy, ale bez uvedení konkrétních částek to může někomu připadat nepravděpodobné a nebo vést k pochybnostem. Takže zde je taký drobný přehled.
Podle rozsudku Obvodního soudu pro Prahu 4, ze dne 16.12.2009 a následného exekučního příkazu ze dne 16.2.2015 (právní moc 2.3.2015) dluží Maťhovi ke dni 25.4.2015 (zkrácené číslo exekuce 1642/3) 2 586 538,- Kč
A ke dni 28.4.2015 dluží jen Maťha (zkr. č. exek. 7556/7) 95 667,- Kč
Maťhová (Profi Clinic) dluží nedoplatek za sociální pojištění za období 24.1. - 31.5 (to už bylo čistě v její režii) 84 499,- Kč
K tomu Maťha splácí od roku 2008 exekuci ve prospěch GE Money – Multiservis 63 511,- Kč
A oba Maťhovi splácí od roku 2008 exekuci ve prospěch Agrobanky 1 805 782,- Kč
K tomu nedávno přibyl již zmíněný dluh za pokutu od Krajského ředitelství Středočeského kraje. Ten Maťhová nesplácí a už bylo zahájeno exekuční řízení. Takže další částka 500 000,- Kč + úroky z prodlení a náklady exekučního řízení.
K tomu přibývá plno dluhů za faktury. Jak známo Maťhová úmyslně nechávala vystavovat faktury na Profi Clinic, které neměla v úmyslu zaplatit.
Toto je jen výběr těch větších částek, ale součet ostatních závazků může překonat dosavadní závazky. Ještě nebyla vyčíslena škoda, kterou Maťhová napáchala v Nupakách.
To jen aby jste věděli s jakým póvlem máte tu čest.

Re: továrna na dluhy

omg, 20. 9. 2015 17:07

Soukromý domov důchodců se stal vůbec první firmou z oblasti sociální péče, která byla odsouzena poté, co se v legislativě ukotvila trestní odpovědnost firem. Domov totiž svým zaměstnancům strhl pojištění z platu, peníze si ale nechal.
Soud poprvé potrestal firmu, která sice pojistné svým lidem zaměstnancům strhla z platu, peníze si ale nechala.
Firma Sossenior s.r.o., která provozovala domov pro nemocné Alzheimerovou chorobou na Kladensku, úmyslně nezaplatila za své zaměstnance zdravotní a sociální pojištění v celkové výši 126 tisíc korun. V čele firmy stála dvacetiletá majitelka Kristýna Maťhová.
Přestože povinné částky byly sráženy z hrubé mzdy zaměstnanců, napsala soudkyně Helena Králová z Obvodního soudu pro Prahu 1 do rozsudku.
Právě tohle byl průlomový rozsudek, o který se opírají státní zástupci a stíhají podobné případy ve velkém.
Hlavní líčení u Obvodního soudu pro Prahu 1 se konalo 29.4.2013
Zmocněnec firmy: Irena Maťhová
Jednatel: Kristýna Maťhová
Ředitelka: Ladislava Maťhová

Re: Re: továrna na dluhy

sv, 22. 9. 2015 17:22

alespoň víme na co potřebovala prachy o který nás obírala.

není co řešit

marie, 21. 9. 2015 14:58

hele proč tady furt řešíte za koho to bylo lepší. to je snad vidět na tom zy koho utekly pečovatelky a klienti. a výplaty byly od začátku v režii maťhový. si vzpomeňte kdo nás přijímal. maťhovka. bernard tam byl od provozu aby všechno fungovalo. a fungovalo to. zastával se nás u maťhový. jen co odešel tak to šlo z kopce. takže je jasný kdo za všechno může.

info

info, 19. 9. 2015 14:26

Připravte se na to, že Maťhovce teď začíná jít hodně do úzkých, takže začne kopat kolem sebe. V minulosti neváhala potopit svou dceru, tak si asi umíte představit, co to bude obnášet. Začne házet špínu na minulé i současné zaměstnance. Problém bude mít i pan Mužík. Policie prověřuje, za jakých podmínek získal hypotéku a z jakých financí je splácena. Její konec už je jasný a nespasí ji ani další podvod, ve formě Seniora v domě. Tam jde jen o to, aby zájemci platili za registraci a služby, které si mohou zařídit sami.
Otázka je, kdo jí bude torpédovat dřív. Finanční úřad ne, ten už dal podnět policii a čeká až skončí vyšetřování. Policie přislíbila, že už to bude brzy a předá výsledky na státní zastupitelství. Pan Polonský vstoupil do jednání s firmou, která, krom jiného, investuje do provozu zdravotní a pečovatelské péče. Po té, co ředitelce před časem snížil měsíční nájem o 60 000,- a stejně to Maťhovka není schopna platit, i jemu došla trpělivost a jen čeká až ji v listopadu skončí smlouva. Další ve hře jsou dodavatelé energií. Po té co RWE už zaslalo několik upomínek před odpojení elektřiny, se dostal do hry i dodavatel plynu, kterému Maťhovka dluží slušnou sumu. Krajský úřad Středočeského kraje začal vymáhat pokutu 500 000,- kterou firma Maťhové dostala za neoprávněné podnikání a nespolupracování se státním orgánem. Živnostenský úřad ještě letos vyšle do Nupak další kontrolu. Na základě výsledků se chystá zařízení uzavřít. Podnět dal starosta obce, protože toto nedůvěryhodné zařízení nedělá obci dobré jméno. O své pohledávky se hlásí společnou žalobou i ostatní věřitelé. Ale to do konce roku určitě nic neovlivní. Resty má i na odvodech zdravotního a sociálního pojištění, to však povede nanejvýš k zablokování účtu. To zdaleka nejsou všechny státní orgány, které mají Nupaky na mušce.

V každém případě to vypadá, že nejpozději pod stromeček, dostaneme hezkou zprávu.

Děkuji paní ombudsmance Šabatové. Ta, když zaslechla jméno Maťhová, tak se osobně angažovala v jednání s kontrolními orgány.

Re: info

Maamarži, 19. 9. 2015 17:36

jestli je to pravda, tak 3x hurá. za to co provedla nám i klientum co byli v zařízení pod zámkem.

Re: Re: info

dobrá pečovatelka, 21. 9. 2015 12:22

To je dobře. Klienti si zaslouží konečně pořádnou péči a ne ten Maťhausen co mají v Nupakách.

Re: info

ša, 19. 9. 2015 18:48

Dovoluji si to doplnit. Smlouvu o pronájmu nemovitosti má jen firma Profi Clinic. S firmou Blotket odmítl pan Polonský jednat, se slovy, že s takovou podvodnou a pochybnou firmou nechce mít nic společného. Nepovolil této firmě ani sídlo v Nupakách.
Policie postupně prošetřuje řadu trestních oznámeních na Novotnou. Jejich příliv zatím nepolevuje. A chystají se další.

Re: info

sv, 20. 9. 2015 15:36

svatá pravda

Jak podat trestní oznámení

yes, 20. 9. 2015 22:31

Byli jste poškozeni trestným činem a nevíte, jakým způsobem se podává trestní oznámení? Podoba trestního oznámení nezávisí na tom, pro jaký trestný čin ho podáváte, ať už je to například pro trestný čin podvodu, krádeže, zanedbání péče svěřené osoby či neplacení výživného, stejně tak jako oznamovatel nejste povinni kvalifikovat, o jaký konkrétní trestný čin podle trestního zákoníku se jedná, policejní orgán popř. státní zástupce posuzuje oznámení podle obsahu nikoli podle názvu.

Re: Podat trestní oznámení může kdokoliv, nejenom poškozené osoby

yes, 20. 9. 2015 22:42

Trestní oznámení nemusí podat pouze poškozený nebo oběť trestného činu, ale kdokoli, kdo se hodnověrným způsobem dozví o spáchání trestného činu. V případě trestných činů má ten, kdo se o něm dozvěděl, dokonce povinnost tak učinit, jinak se sám vystavuje riziku trestního stíhání pro neoznámení trestného činu, popřípadě jeho nepřekažení. Jedná se například o trestný čin týrání svěřené osoby. Tato trestná činnost se velmi často objevuje např. v pečovatelských ústavech. Oznamovací povinnosti jsou zproštěni pouze advokáti nebo jejich zaměstnanci, kteří se o spáchání trestného činu dozví v souvislosti s výkonem advokacie nebo právní praxe, církevní a náboženské společnosti, které se o trestném činu dozví v souvislosti s výkonem zpovědního tajemství nebo osoby, které oznámení nemohli učinit, aniž by sebe nebo osobu blízkou uvedli v nebezpečí smrti, ublížení na zdraví, jiné závažné újmy nebo trestního stíhání. Tyto osoby jsou zproštěni i povinnosti vyjmenované trestné činy překazit.
Neznalost zákonů neomlouvá. Ze svědka, který trestný čin neohlásí, se tak lehce stává obžalovaný.

Re: prosba

spravce web stranek, 19. 9. 2015 20:46

Byl bych rad, kdyby tady neprobihaly urazky apod. bohuzel to neovlivnim, jsou to pocity byvalich zamesrnancu a lidi co tuto rodinu znaji a nedivim se. Ja pro tuto rodinu osobne nemam vlidne slovo, ale urazet je zvirecimi nazvy, to bych urazil to nevinne zviratko. Tato rodina je horsi nez hmyz a skudce.
S pozdravem vsem i s usmevem Maamarži

Re: Re: prosba

lol, 20. 9. 2015 19:06

souhlasím. je to pravda.

další novinka

Kája, 29. 8. 2015 17:35

Noční pečovatelka nedostala celou výplatu, tak napsala Maťhům, že nemůže přijet do práce, protože nemá peníze na bus. A ta velká velkopodnikatelka se ani nenamáhala jí odpovědět. No a na noční byla jen jedna pečovatelka. Maťhovi jsou hrozná pakáž.

Re: další novinka

nikola, 29. 8. 2015 17:52

No to je teda trestuhodne! !! A to si představte že za vedení Bernarda kdy tam bylo přes 60klientu na dvou patrech tak jeden den nedorazila taky pečovatelka na noční a byla tam tedy jedna sama !!! A to byla zrovna ta hrozna pakáž Kristýna ktera tam zůstala sama !! A pan velký podnikatel se neráčil ani jít pomoct :) jestli ono to nebude tim ze v živote neprebalil ani jeden zadek a zvedal se mu z toho žaludek ? :D moc dobře si to pamatuji :) jste chudáci ! :D tak co bude dalšího ? ;)

Re: Re: další novinka

radomila, 20. 9. 2015 11:12

tak to teda není zadna pravda kristyna nikdy nocni sama nesloužila na te smene jsem presto ze jsem byla po deni s ni prez noc zustala ja osobne někdo tady pekne keca a to jsem mela den noc den někdo asi zapomel stejne tak jako na to ze tu nocni mne velka madam reditelka jaksi zapomela zaplatit ale ja tam byla kvůli klientum asi tak to je mathovic rodinka lhala lze a lhat bude uz to asi mají v genech

Re: Re: Re: další novinka

bety, 20. 9. 2015 14:30

Jo jo prochrapala jsi jo na pokoji cislo 1 kde byla v tu dobu denni mistnost pro klienty :-D tak alespon nekecej ty nadhero. Nasly jsme te tam v pet rano kdyz jsme prisly driv do prace ji pomoct. Tak zase zapluj. ..

Re: Re: Re: Re: další novinka

bety , 20. 9. 2015 14:34

A v te dobe vyplacel vyplaty pan skvělý Bernard ne ?a to bylo vzdy v pořádku. Tak už asi vážně nevíš či ses ... :-D ty mršino :D


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »