Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clikněte na pokračování a komentáře.

 

Vážení přátelé a návštěvníci těchto stránek,

od vzniku těchto stránek, se událo několik věcí. Domov v Nupakách ukončil svoji činnost, což mnohým z nás, co jsme tam pracovali, udělalo radost. Péče o klienty se neustále zhoršovala, takže ukončení činnosti, bylo pro ně vysvobozením.

Ředitelka Maťhová – Novotná byla dodavatelem plynu včas upozorněna, že pokud do 3.11.2015 neuhradí dluh, dojde k ukončení dodávky, přesto nezaplatila a svým bezohledným jednáním ohrozila zdravotní stav klientů.

4.11. odpojil dodavatel plyn a klienti prožili chladnou noc

5.11. Krajský úřad za asistence policie rozvezl klienty do jiných zařízení

6.11. majitel uzamkl objekt a dovnitř pouští jen rodiny pro věci klientů. Ředitelka se nedostavila, i když to zaměstnancům slíbila. Všichni pochybují, že dostanou zaplaceno a přes úřady se budou domáhat zápočtových listů.

Majitel objektu zatím vyčíslil vzniklou škodu na cca 1,5 milionu (dluh na nájemném, energiích a vybavení).

V zařízení se nedávno stal další incident. Klientce Dagmar O., která měla u sebe hotovost cca 260 000,- Kč, někdo skoro vše ukradl. Ředitelka jí přesvědčovala, ať to policii nehlásí, že jí dá za to slevu na pobyt. Trochu podivné chování.... Klientku nakonec přesvědčil zaměstnanec a policii to nahlásila.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/kraj-Stredocesky-373/clanek/Nupacky-domov-senioru-je-nyni-bez-klientu-65093/

 

Kromě aktivity  www.seniorvdome.com což je na Justici.cz vedeno jako z.s.,

má Maťhová – Novotná další podvod a past na peníze.

Jedná se o www.centrumdiagnostiky.eu

Telefon tam zvedá naše bývalá kolegyně Romana Vránová, která v Nupakách pracovala v rozporu se zákonem (bez vzdělání) jako zdravotní sestra.

Z vlastní zkušenosti varuji před šarlatánským diagnostikováním zdravotního stavu. Účelem takového ,,vyšetření“ je vnucování a prodej pochybných léčebných prostředků. Navíc nikdy nevíte, komu se svěříte do péče. Může to být nějaká ficka jako Maťhová. Ve zdravotních zařízeních vám většinu zde nabízených služeb udělají odborně a zdarma.

Kdykoli narazíte na internetu na jakékoli stránky nabízející služby, kde nenajdete kontakt na konkrétní osobu, mějte se na pozoru. Provozovatel má důvod něco skrývat.

Pokud se chcete podívat, před kým tyto stránky varují a udělat si názor, máte možnost zde:
 http://dobra-pecovatelka.webnode.cz/  Pěknou ,,zábavu." laugh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: vzkaz pro chytráka

václav, 8. 10. 2015 6:39

To označení ji plně vystihuje. Opakovaně zakládá domovy, kde ji nejde o péči o klienty, ale jen kouká koho okrást. Opakovaně to končí stejně. Špatná péče, stížnosti, kontroly, dluhy. Jak úřady zjistili, že Nupaky převzala (čti ukradla) recidivistka Maťhová, začali ji věnovat zvláštní péči. Zvláštní péči ji věnuje i vyšetřovatel a věřím že i soudce.
Zvláštní péči ji věnuje i Maamarží, tím že založil tyto stránky.
Děkuji

blahopřání

dobrá pečovatelka, 1. 10. 2015 19:24

Nám všem zde známá osoba, si založila spolek Senior v domě. Jak sama říká, jedná se o neziskovku. Věřím že je spolek ve zkušených rukou, protože Nupaky už také dotáhla na neziskovku. Nebo spíš mínusovku. Blahopřejeme!

Re: blahopřání

kuk, 2. 10. 2015 10:30

laděnko, laděnko, stáel v červených číslech, stále v mínusu, stále po krk v exekucích.

Re: Re: blahopřání

zen, 7. 10. 2015 22:14

Ta už z dluhů do smrti nevyleze. To pomyšlení mě těší.

samo

ela, 6. 10. 2015 15:12

samozřejmě že to byla ředitelka kdo nařizoval jak se starat o klienty včetně přivazování. kdo jinej? dělaly jsme co nařídila. taky zavedla speciální sešit kam jsme to musely zapisovat. on o tom někdo pochybuje? jen ať si zkusí to zapřít.

Re: samo

, 7. 10. 2015 7:49

To víš že se bude snažit všechno hodit na nás. Už si určitě chystá obhajobu, protože má přístup ke spisu. Doufám že u soudu bude grafolog, ta je schopná zfalšovat záznamy a házet vinu na kohokoli. Nebylo by to poprvé. Neváhala hodit vinu na dceru. Jí je to jedno. A nám by chtěla kázat o morálce. Věřím že je žaloba dobře připravena a pěkně to té recidivisce sečtou. Jednou pro vždy.

Re: Re: samo

Karel, 7. 10. 2015 13:07

nevím, kdo je mš, ale asi něco jako ,,mišuge,, , protože to jsou neskutečný bláboly co píše. Jak to tak čtu, tak je hrozná škoda, že ta ředitelka nenařídila tomu svýmu personálu přiložit zbraň k hlavě a stisknout kohoutek. Mohla si ušetřit tyhle kydy, co tu o ní banda ignorantů píše. Já teda nevím, jak to chodí v domově, pro důchodce, ale jedno vím jistě, když mi někdo nařídí něco, co se mi nelíbí, tak to prostě neudělám. takže z toho pro mě vyplývají dvě věci - buď jste přátelé úplný hovada, a nebo jednoduše kecáte. Proč, to je mi ještě záhadou.Že by vás někdo podplatil?

Re: Re: samo

Karel, 7. 10. 2015 15:52

Koukám, že ,,mš,, fakt perlí! ,,Recividisce,,....je opravdu ten správný výraz idiota. Navíc recidivista je člověk, který je opakovaně trestán (souzen a odsouzen). To ale naší ,,mš,, ze školy přímo zvláštní zřejmě ukradené. Tohle mít na oddacím listě, tak to řežu od rána do večera. Pokud se za ,,mš,, ovšem neskrývá chlap. To bych řezal i bez toho cáru papíru. Addio....

proč nepovstali angl. právníci?

zen, 3. 10. 2015 8:46

Po odhalení jak jsou na tom Maťhovi s exekucemi (neplést si s dluhy, těch je také mnoho a stále se rozrůstají), a že Novotná dostala pokutu půl mega. Je tady další lahůdka.
O tom, že je obrovská řiť-itelka stejně velká lhářka jako její gigantické pozadí, už nikdo nepochybuje. Zde je další příklad její fabulace, které věří jen ona sama.
Po té, co se začala ohánět velkou anglickou firmou a jejími nekonečnými řadami právníků, jsme po oprávněné únorové kontrole čekaly, kdy přistane v Praze soukromý tryskáč a vypochoduje parta kravaťáků s kufříky. Proč se tak dosud nestalo? Jednoduše proto, že i firma v zámoří je jen nafouknutá bublina.
Když v ůnoru Krajský úřad Středočeského kraje (KÚSK) vyzval řiť-itelku, aby předložila dokumenty, že může podnikat ve zdravotních službách, napsala pověření svému koncipientovi (na víc nemá), aby za ni s KÚSK komunikoval. Ale KÚSK ji odpověděl, že jelikož je řiť-itelka sama pověřenou osobou, nemůže nikoho dalšího za firmu pověřovat. A dále ji napsal, ať pro svého koncipienta dodá pověření od anglické firmy. Jenže ústředí firmy Blotket existuje jen na papíře a žádná osoba, která by mohla vystavit jakékoli pověření neexistuje. Pověření pro sebe si velká řiť-itelka napsala sama (pověřila se řízením dceřiné společnosti). Nemůže prostě přiznat, že jí účelově založená zahraniční firma, která v Anglii nevykazuje žádný zisk je jen podvod, založený přes pražskou firmu, na její objednávku.
Protože s KÚSK dva měsíce nekomunikovala (tolik jí na dodání oprávnění dali času) a nereagovala ani na oznámení o zahájení správního řízení, ohodnotili její neschopnost částkou 500 000,- Kč, za neoprávněné podnikání a za to, že na kontrolu vůbec nereagovala a nedodala písemnou zprávu o odstranění nedostatků.
Zajímavé bude i to, kdo ji bude obhajovat v několika žalobách, které jsou proti ní podány (další se chystají). Peníze na kvalitní právníky nemá a tomu minulému (Judr. Klára Slámová) ještě za jeho služby dluží.
Jak je to s platem ze zahraničí, který ji údajně firma vyplácí a z čeho uspokojuje své potřeby, asi nikdo nepochybuje.

Re: proč nepovstali angl. právníci?

eliška, 3. 10. 2015 12:37

tak to je síla tyhle stránky .To už jí došly babici asi nahrabané korunky a právníci vybájení vzali do zaječích.Za to vše co provedla by méla sedét nejmíň sto let a ta její vypečená dcera taky.JSEM MOC RADA ŽE UŽ V NUPAKACH NEJSEM chudáci senioři co tam zústali.SNAD UŽ JE VŠECHNY BRZO ČEKÁ LEPŠÍ DOMOV A TU POVEDENOU MATHOVIC RODINKU KRIMINÁL.

Re: Re: proč nepovstali angl. právníci?

dobrá pečovatelka, 3. 10. 2015 17:54

:-D :-D :-D To je blbá chlubna. Jak Maťhovské.
Právníky umí jen vyhrožovat, Asi si moc moc přeje, aby nějaké měla.
Už jsme ji ořezaly skoro od všech příjmů. Zůstala jí jen almužna.
Cha chááááá!

Re: proč nepovstali angl. právníci?

, 3. 10. 2015 20:20

ta už je v katastrofální finanční nouzi. nezbylo jí ani na svatbu dcery. výročí zasnoubení (9.8.2014) už je fuč. stejně by nedošlo ke spojení majetků, ale exekucí. tak hurá pro žebračenky.

Re: proč nepovstali angl. právníci?

Kristýna Š., 4. 10. 2015 16:28

A to je v těchto dnech zase nahání jeden z jejich mnoha exekutorů JUDr. Tomáš Vrána.

Re: Re: proč nepovstali angl. právníci?

Karel, 7. 10. 2015 13:02

....hele, blbouni, a to je ten, co už před půl rokem rezignoval na svou funkci? To má asi nějaký vedlejšák. Když už něco žvaníte, tak laskavě přemýšlejte. Je mi z vás na blití!

http://rozhodny.blogspot.cz/2013/05/dalsi-pripady-sikany-okradani-senioru.html

trn, 5. 10. 2015 20:06

Péče o seniory se stává byznysem, který ne vždy zaručuje dobré zacházení se starými lidmi, ani poskytování potřebné a kvalitní sociální či zdravotní péče. V České republice existuje množství soukromých zařízení formálně vydávaných například za ubytovací a pohostinskou činnost, ve skutečnosti nabízejících za úplatu sociální a zdravotní služby, k jejichž poskytování však nemají oprávnění a jimi poskytované služby neodpovídají předepsaným standardům.

Ačkoli je poskytování sociálních a zdravotních služeb bez oprávnění v rozporu se zákonem a hrozí za ně vysoké pokuty, kontrola takových zařízení je velmi obtížná. Oficiálně se jedná o nejrůznější ubytovny, hotely, sanatoria a jiná zařízení, která nepodléhají státní kontrole, protože formálně sociální služby neposkytují. Nejsou nikde registrovaná, neexistují jejich seznamy, takže je i pro ombudsmana obtížné provádět v nich systematické návštěvy zaměřené na prevenci špatného zacházení. Ke kontrolám, ať už ze strany příslušného krajského úřadu, či ombudsmana, může dojít fakticky pouze na základě upozornění na špatnou péči nebo na poskytování zdravotních a sociálních služeb bez oprávnění, v rozporu se zákonem.

TIP: Co vlastně může penzista v "domově důchodců"?

V souvislosti s úhradou péče jsou hosté těchto zařízení fakticky nuceni porušovat zákon, pokud na úhradu nelegálně poskytovaných služeb používají příspěvek na péči. Riskují, že jim bude jeho výplata zastavena. Příspěvek na péči je totiž možné použít pouze na péči poskytovanou fyzickou osobou (nejčastěji příbuzným) nebo registrovaným zařízením sociálních služeb.

Tlumící léky, hlad a nemožnost pobytu na vzduchu

Neohlášená systematická návštěva zařízení Domov důstojného stáří Harmony v Líchovech se uskutečnila 2. července 2012 a ochránce ve zprávě konstatoval, že klienti jsou do zařízení lákáni nabídkou odborné péče, přičemž ve skutečnosti je většina personálu na úrovni laických pečovatelů. Způsob poskytování služeb je intuitivní a vychází z představ ředitele zařízení o péči o seniory. Podle zjištění ochránce zde dochází ke svévolnému podávání medikace, včetně tlumivých léků, nezdravotnický personál provádí úkony ošetřovatelské péče, včetně ošetřování ran a proleženin, nedostatečná je péče o ležící klienty a ani mobilním klientům není umožňován pobyt na vzduchu. Z dokumentace je vysledovatelný všeobecný úbytek váhy klientů, přesto nejsou přijímána opatření k prevenci malnutrice, kterou jsou senioři ohroženi.

Re: http://rozhodny.blogspot.cz/2013/05/dalsi-pripady-sikany-okradani-senioru.html

dobrá pečovatelka, 5. 10. 2015 20:16

Takže se nic nezměnilo. To co páchají Maťhovi, nepramení z neznalosti, ale z úmyslu.
Než do Nupak nastoupila vrchní sestra R., která alespoň do zdravotní péče vnesla pořádek, podávala Maťhová tlumící léky sama. Paní R. měla i k péči výhrady, ale ta byla čistě v režii ředitelky zařízení. Ředitelka nás instruovala na schůzích a trvala na tom, že vše bude rozhodovat sama. Na protest proti špatné péči odešla z domova i paní R.

PARAZITÚM STOP A ŠMEJDÚM OBZVLÁŠTĚ

trn, 2. 10. 2015 17:07

sleduji tyhle stránky už pár týdnú a nestačím se divit nejvíce příspévkú je tu od vrchní špehovatelky-pečovatelky zdárné na sebe upozornuje její rukopis čiší z každého slova a píše sem snad za všechny zaméstnance tolik jmen už nám catinka použila a ted už je dokonce brno a praha prohlašuje že jí nezajímáme a stále sem leze i s prdelatou matkou tak nevim co si o tom myslet asi už mají špehovaní v nupakach pomalu či lepe řečeno už tam není koho špehovat tak nám řadí tady aby nevyšly ze cviku ale ono už brzo dojde u nich na speciální kamerový systém jenž jim bude na pár dlouhých let poskytnut ta doba se kvapem přibližuje téšÍme se

Re: PARAZITÚM STOP A ŠMEJDÚM OBZVLÁŠTĚ

kuš, 2. 10. 2015 18:32

jestli se stará o to svoje smrádě jako o seniory, tak to je další zanedbávání péče. zatím to tak vypadá. asi se v podkroví nudí.

Re: Re: PARAZITÚM STOP A ŠMEJDÚM OBZVLÁŠTĚ

irena, 2. 10. 2015 19:04

V Nupakárně to zanedbávání přerostlo až v týrání. To vše díky neschopnosti ředitelky zajistit dostatek personálu. Dvě pečovatelky na směně je katastrofa!!! Převlíkat postele, krmit, přebalovat a koupat? Ať si to ta tlusťoška zkusí. A to se s klienty nechodí do jídelny a ven. Jsou pořád zavřený na pokojích, kde jedí i kálejí. Ředitelku to nezajímá. Prý tráví v domově stále méně času. Jezdí se tam jen najíst a na pokoje se nejde ani podívat.

měla dáti - nedala

dobrá pečovatelka, 2. 10. 2015 16:30

Dnes do Nupak opět dorazily dva dopisy od RWE. Určitě to nebylo poděkování za včasné platby.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56

následující »